Alpha Mare: Δυναμική παρουσία και Silver Χορηγός στην 8η MEDYS

Alpha Mare Silver xorigos medys 2023

Το παγκόσμιο ενδιαφέρον στο χώρο του Yachting επικεντρώθηκε για μία ακόμα φορά σε μία ιστορική πόλη της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη πρωτεύουσα, το Ναύπλιο.

Από τις 29 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου στο 8ο Mediterranean Yacht Show, παρευρέθηκαν πολλοί Brokers και επαγγελματίες του κλάδου από όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, για να δουν τα πολυτελή σκάφη και να περιηγηθούν στα περίπτερα των εκθετών.

Η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι εκτέθηκαν περίπου 90 σκάφη, είχαν συμμετοχή 750 επαγγελματίες του κλάδου του yachting και προσήλθαν επισκέπτες από 30 διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Alpha mare medys 23 2

Η ALPHA MARE δε θα μπορούμε να λείπει από μία τόσο σημαντική γιορτή στο χώρο του Yachting. Η εταιρεία συμμετείχε σαν SILVER χορηγός, ενώ την προσπάθειά της αγκάλιασαν και τίμησαν με την παρουσία τους, ο Sales Director της εταιρείας καθαριστικών NAUTIC CLEAN, Κος PIERRE-ALEXANDRE JEANDEL καθώς και κλιμάκιο στελεχών της Ιταλικής Φίρμας GRUPPO BOERRO. Πιο συγκεκριμένα στο περίπτερό της παρευρέθηκαν η κα GEMMA GONZALEZ, Director of the Group, η κα DANIELA MASSARO, Business Development Manager, καθώς και η κα MONICA GUZZETTI, Dealer Sales Manager.

Alpha mare medys 23 3

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ένιωσε όλο το team της ALPHA MARE, που η διοργάνωση του party που έλαβε χώρα το Σάββατο βράδυ σε γνωστό μαγαζί της πόλης του Ναυπλίου, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Πλήθος προσκεκλημένων, τίμησαν με την παρουσία τους και οι ευχαριστίες των εκπροσώπων της ALPHA MARE πηγάζουν από την καρδιά.

Alpha mare medys 23 5

Η εταιρεία θα ήθελε επίσης, να ευχαριστήσει τα στελέχη της GYA (Greek Yachting Association) για την άψογη συνεργασία στην πρώτη παρουσία της ALPHA MARE σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση στο χώρο του Yachting.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την: Κα Κατερίνα Ανδριανάκη, 210.9855620 / 6937394917

Alpha mare medys 23 6

Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style