To Skipper ONDECK στο 100% Hotel Show με Workshop για το Yacht Design

On Board Hospitality Yacht Design & Experience

To Skipper ONDECK συμμετέχει στο 100% Hotel Show, και σε συνεργασία με τους διοργανωτές φέρνουν στο προσκήνιο το Yacht Design και την Εν Πλω Φιλοξενία, διερευνώντας και τον ρόλο που αυτή μπορεί να διαδραματίσει στο συνολικό εγχώριο τουριστικό προϊόν.

Η Έκθεση 100% Hotel Show αναδεικνύει αυτή τη μορφή Φιλοξενίας δημιουργώντας την Ενότητα On Board Hospitality, που θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή Εταιρειών και Σχεδιαστών, καθώς και την παρουσίαση αντίστοιχου Workshop, με τη συνεργασία του Περιοδικού Skipper ONDECK. Χαρακτηριστικά της Ελλάδας ως Τουριστικού Προορισμού, όπως η μεγαλύτερη ακτογραμμή στην Ευρώπη, ο πολυνησιακός χαρακτήρας της, οι μοναδικές παραλίες με πρόσβαση μόνο δια θαλάσσης κοκ., την καθιστούν δικαιωματικά ως έναν από τους κορυφαίους (αν όχι τον κορυφαίο) προορισμούς διεθνώς, για θαλάσσιες περιηγήσεις. Αυτό δημιουργεί την ανάγκη για περαιτέρω ανάπτυξη του θαλάσσιου τουρισμού, ή αλλιώς, της Εν Πλω Φιλοξενίας. Παράλληλα, υπάρχουν πολλά περιθώρια συνεργασίας μεταξύ της “Εν Πλω” και της “Επίγειας” Φιλοξενίας.

Onboard Hospitality 1
Εκθεσιακό Τμήμα
Η Ενότητα On Board Hospitality καλύπτει όλο το φάσμα του Yacht Design & Experience, και θα βρίσκεται σε ένα ξεχωριστό, διακριτό τμήμα της Έκθεσης, επιτρέποντας στους επισκέπτες να έρθουν σε άμεση επαφή με: Yacht Designers, Εταιρείες με προϊόντα και υπηρεσίες για τη Διακόσμηση και τον Εξοπλισμό Σκαφών (φωτισμός, επίπλωση, αξεσουάρ, ιματισμός κοκ), Εταιρείες Διαχείρισης Σκαφών.

Ειδική Θεματική Ενότητα στα Workshops του 100% Hotel Show
Με στόχο να αναλυθεί η σημασία της Εν Πλω Φιλοξενίας και η διασύνδεσή της με την Ξενοδοχειακή Αγορά, τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των 100% Hotel Workshops, θα παρουσιαστεί ειδικό session με θέμα "Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη".

GG HotelWorkshops

Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style