METSTRADE 2022: Η Vemar επιστρέφει στη μεγαλύτερη έκθεση για τη ναυτική βιομηχανία

Mestrade_Vemar

METS (Marine Equipment Trade Show), η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση στον κόσμο του εξοπλισμού, των υλικών και των συστημάτων για τη διεθνή βιομηχανία της θαλάσσιας αναψυχής πλησιάζει και η Vemar Yacht Coatings θα είναι εκεί για ακόμη μία χρονιά!

Μία κορυφαία σε ποιότητα διεθνή Β2Β έκθεση με πάνω από 1300 συμμετέχοντες, που διοργανώνεται από το Amsterdam RAI, σε συνεργασία με το Διεθνές Συμβούλιο Ναυτικής Βιομηχανικής Ένωσης (ICOMIA) και εξυπηρετεί εξειδικευμένους τομείς της βιομηχανίας, όπως τον τομέα των superyacht, του yachting και των κατασκευαστικών υλικών.

Mestrade Vemar 2

Κλείστε τη θέση σας δωρεάν έως και τις 6/11!

Σε συνέχεια της συμμετοχής της στη δευτερη επιτυχημένη διοργάνωση του Olympic Yacht Show τον Οκτώβρη, η Vemar Yacht Coatings θα βρεθεί στο Amsterdam από τις 15 έως και τις 17 Νοεμβρίου για δεύτερη φορά. Για 3 ημέρες, οι άνθρωποι της Vemar Yacht Coatings θα σας υποδέχονται στο περίπτερο 03.450, όπου θα μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα, τις δράσεις και όλα όσα ετοιμάζει.

Mestrade Vemar 3

H Vemar Yacht Coatings επεκτείνει ραγδαία το παγκόσμιο δίκτυο της από την έδρα της στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη τις υπάρχουσες συνέργειες του ομίλου, αλλά και τα υποκαταστήματα σε Ην. Βασίλειο, Ισπανία, Βουλγαρία και Ρωσία. Παράλληλα, δεν σταματάει να εξελίσσεται δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα που εξυπηρετούν τις ανάγκες κάθε ενδιαφερόμενου, ενώ συνεχίζει να κοιτάει μπροστά αναζητώντας και δημιουργώντας νέες ευκαιρίες σε διεθνή κλίμακα.

Μπορείτε να επισκεφτείτε τη METSTRADE 2022 στο RAI AMSTERDAM.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style