Aurora-Spanopoulos Group: Νικητής του Πανελληνίου στα J24

Aurora-Spanopoulos Group win J24

Πρωταγωνιστές για ακόμη μια φορά τα J24 του Ναυτικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου, Aurora-Spanopoulos Group και JMANIA, κατά τη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της κλάσης J24, που διεξήχθει με απόλυτη επιτυχία το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Κόκκινο Πύργο στο Τυμπάκι της Κρήτης από τον Ναυταθλητικό Όμιλο Τυμπακίου.

Ύστερα από 6 συναρπαστικές και απαιτητικές ιστιοδρομίες με πολύ δυνατό βοριά, το σκάφος Aurora-Spanopoulos Group επικράτησε των αντιπάλων του καταλαμβάνοντας την 1η θέση, με τη 2η θέση να πηγαίνει στο σκάφος Ευνίκη του Ι.Ο.Α.Ν. και η 3η θέση στο JMANIA του Ν.Ο.Π.Φ. Με αυτό τον αγώνα ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης J24 για το 2022 αναδεικνύοντας 1ο νικητή το σκάφος Aurora-Spanopoulos Group το οποίο είχε αναδειχθεί νικητής και στην Α’ φάση κάνοντας το double, στη 2η θέση το σκάφος Jmania και 3ο το σκάφος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Aurora Spanopoulos 2

Στο περιθώριο της τελετής λήξης, όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν ικανοποίηση, τόσο για τις προσπάθειες τους, όσο και για την άρτια διοργάνωση και τη φιλοξενία του Ν.Ο.Τυμπακίου. Η πρόεδρος του Ομίλου Στέλλα Λενακάκη ευχαρίστησε, κατά τη διάρκεια της απονομής, όλους τους αθλητές, τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχημένη διοργάνωση.

Ειδική μνεία έγινε στον μεγάλο χορηγό των αγώνων, αλλά και του Ν.Ο.Τυμπακίου τις Μινωικές Γραμμές του Ομίλου Γκριμάλντι , που εκπροσωπήθηκαν από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Λουκά Σιγάλα, ο οποίος έκανε και την απονομή στους νικητές.

Aurora Spanopoulos 3  

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Φαιστού Ιωάννης Φασομυτάκης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κρήτης καθώς και η πρόεδρος του Π.Σ Κοκκίνου Πύργου και Νίκη Λενακάκη.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style