RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022: emPowered by Yamaha

RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022: EmPowered by YAMAHA

«Σε τελική ανάλυση, πιστεύω ότι οι μύθοι και οι θρύλοι είναι σε μεγάλο βαθμό φτιαγμένοι από αλήθεια». ― Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν

Σας προσκαλούμε στο “RAFNAR LEGENDS OF THE SEA 2022: emPowered by Yamaha”, μία γιορτή για τους λάτρεις της ζωής, και τους θαυμαστές της αληθινής περιπέτειας.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου στην Olympic Marine Λαυρίου, από τις 11 το πρωί έως το τέλος της ημέρας, η RAFNAR Hellas μαζί με τα brands Yamaha, Porsche και Sixt, του Ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, και μια σειρά από κορυφαία lifestyle brands, θα κηρύξουν την επίσημη έναρξη του ελληνικού καλοκαιριού σε μια αναπάντεχη συνάντηση δίπλα στην θάλασσα. RAFNAR YAMAHA 2

Μέσα στο νερό θα θαυμάσετε και θα δοκιμάστε το επαναστατικό RAFNAR 1200 στην κλασική έκδοση Cabin, καθώς και στις δύο νέες εκδόσεις Targa και Cross Cabin, η κάθε μία από αυτές εξοπλισμένη με τους νέους, κορυφαίους κινητήρες 300hp V6 σε τριπλή τοποθέτηση, και τους πανίσχυρους κινητήρες XTO 425hp V8 σε διπλή τοποθέτηση, με το σύστημα Helm Master EX της Yamaha.

Στους χώρους του φεστιβάλ, το απόλυτο sport scooter TMAX Tech Max, η εμβληματική adventure μοτοσυκλέτα Ténéré 700 World Raid, η custom με θαλάσσιες επιρροές μοτοσυκλέτα XSR 125, το διθέσιο όχημα παντός εδάφους RMAX 1000 SE, το υψηλών επιδόσεων WaveRunner FX Cruiser SVHO, και το εμπνευσμένο από το αγωνιστικό DNA της Yamaha, SuperJet, θα «κλέψουν την παράσταση». Την πρεμιέρα του στο ελληνικό κοινό θα κάνει επίσης το ηλεκτρικό scooter NEO’s.

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της μαρίνας θα περιηγηθείτε ανάμεσα στα θρυλικά μοντέλα της Porsche, Cayenne E-hybrid, Macan, και θα ‘ηλεκτριστείτε’ από την παρουσία της Porsche Taycan 4S, η οποία σέβεται το περιβάλλον και ταιριάζει στον γρήγορο τρόπο ζωής που έχετε επιλέξει, είτε κινείστε στην πόλη, είτε ακολουθείτε το αγαπημένο σας άθλημα, με επιδόσεις που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Η SIXT, Premium Mobility Sponsor της διοργάνωσης, θα σας «συστήσει» στις εξατομικευμένες και ευέλικτες υπηρεσίες της, ενώ θα ανεβάσει τις «στροφές» του πάρτι με τo νέο Land Rover Defender, Jeep Wrangler, και Fiat 500e cabrio.

Σταθεροί υποστηρικτές της διοργάνωσης το ethical & sustainable brand KIMISOO, με τα υψηλής ποιότητας –υπεύθυνα– προϊόντα ύπνου και well-being, και μια σειρά quick-dry πετσετών αποκλειστικά για την RAFNAR, καθώς και η More Life Distribution με την Smith Optics να θέτει τα πρότυπα στα high performance γυαλιά ηλίου, goggles και κράνη. Μαζί για πρώτη φορά και η 7764 Marine με το κορυφαίο, αντιολισθητικό marine δάπεδο SeaDek. Από την γιορτή φυσικά δεν θα λείψει, και ο Official Apparel Partner της RAFNAR Hellas, Helly Hansen.

Από το πρωί στα decks οι αγαπημένοι παραγωγοί του BEST 92.6 Άννα Αναστασίου και Γιώργος Σεράγος, θα αναλάβουν το soundtrack της ημέρας, ενώ τα hippie vans της Bully Bar θα προσφέρουν με φροντίδα και αυθεντικότητα μοναδικές γευστικές εμπειρίες, σερβίροντας ποιοτικό φαγητό, σπιτικά αναψυκτικά, και υπέροχα γλυκά. Παράλληλα στον ντόκο, το dream team των έμπειρων baristas της KUDU Coffee, θα παρασκευάζει εκλεκτό καφέ από μοναδικά specialty coffee blends.

fasa xorhgon2

Καθώς η μέρα θα φεύγει, το funky tiki bar της Bacardi θα «οπλίσει» τα shakers, και θα ανεβάσει την διάθεση φτιάχνοντας αυθεντικά, δροσιστικά Bacardi Mojito cocktails, ενώ τα decks θα αναλάβει για ακόμα μια φορά η αγαπημένη Maggie Charalampidou, δίνοντας το σύνθημα για ένα μαγικό closing party!

Ειδικές Ευχαριστίες: Στον όμιλο ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, και στις Olympic Marine, Thule (Trim S.A.), και Memorabilia Events.

Χορηγός επικοινωνίας: Skipper ONDECK.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style