Ετοιμασίες για το 2ο Olympic Yacht Show

2nd  Olympic Yacht Show etoimasies

Η μεγαλύτερη εκδήλωση σκαφών αναψυχής επιστρέφει!

Κλείδωσαν και επισήμως οι ημερομηνίες για τη διεξαγωγή του 2ου Olympic Yacht Show. H ΟΝDECK Events είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή του 2ου OLYMPIC YACHT SHOW, μιας διοργάνωσης για την premium κατηγορία σκαφών.
Μετά την περυσινή επιτυχία το ραντεβού της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής του Yachting ανανεώνεται ακόμη μεγαλύτερο, ακόμη πλουσιότερο.

DJI 0013 LOW

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 07 – 10 Οκτωβρίου 2022 στις μοντέρνες και ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine στο Λαύριο και όπως και πέρυσι πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί το Olympic Yacht Show ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.
Συγκεκριμένα, το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers.

2nd OYS AD 24x325cm Gr En Page 2 LOW

Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 2ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει εκ νέου ένα αποδοτικό και γόνιμο ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

«Το Olympic Yacht Show είναι μια πολυδιάσταστη εκδήλωση που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την δραστήρια αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς». δήλωσε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί οι συμμετέχοντες ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και το επίσημο πρόγραμμα καθώς και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

OYS 2022 AUSPICES FLYER NEW LOW

Ο διεθνής χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι σαφής. Στελέχη ξένων οίκων και ναυπηγείων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως επισκέπτες. Την επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό την έχει αναλάβει το διεθνώς καταξιωμένο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “SAND PEOPLE COMMUNICATION” με έδρα την Ελβετία, και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury Industry.

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Βιομηχανικού Επιμελητήριου Αθηνών, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς και του Δήμου Λαυρεωτικής.

  OLYS2022 Gold DatesSlogan 800x LOW


Πληροφορίες


τηλ. 211 345 5002

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style