Jaguar Land Rover: Platinum & Title Sponsor στο Olympic Yacht Show 2021

H Jaguar Land Rover είναι o Platinum & Title Sponsor, με ισχυρή παρουσία και τοποθέτηση των νέων μοντέλων στη μεγαλύτερη διοργάνωση για το θαλάσσιο τουρισμό και το σκάφος αναψυχής. 

Σύσσωμη η εταιρεία θα δώσει δυναμικό παρών και τα οχήματα της θα βρίσκονται σε περίοπτη θέση σε ενα ειδικά διαμορφωνένο χώρο. Η Jaguar Land Rover είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και βασίζεται σε δύο εμβληματικές Βρετανικές μάρκες. Η Land Rover είναι ο Νο.1 κατασκευαστής premium τετρακίνητων οχημάτων σε όλο τον κόσμο. Η Jaguar είναι μία από τις παγκοσμίως κορυφαίες μάρκες πολυτελών αυτοκινήτων, και η πρώτη στην ιστορία που δημιούργησε ένα premium, αμιγώς ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων, την Jaguar I-PACE. OLYS2021 WeParticipate JAGUAR LAND RONER 1

Η Jaguar κατασκευάζει πολυτελή αυτοκίνητα απαράμιλλης ομορφιάς από το 1935, οδηγούμενη από το πάθος της να κάνει τη ζωή πιο συναρπαστική για τους πελάτες της. Η σημερινή, παγκοσμίου κύρους οικογένεια της Jaguar περιλαμβάνει τα μοντέλα XE και XF saloon και την XF Sportbrake, την σπορ F-TYPE, το SUV υψηλών επιδόσεων F-PACE, το compact SUV E-PACE και το αμιγώς ηλεκτρικό SUV, I-PACE. Από το 2025, η Jaguar θα μεταμορφωθεί σε ένα πλήρως ηλεκτρικό brand πολυτελείας με ένα ιδιαίτερα ελκυστικό νέο portfolio συναρπαστικών σχεδιαστικών προτάσεων και τεχνολογιών επόμενης γενιάς. Το ταξίδι προς τον εξηλεκτρισμό έχει ήδη ξεκινήσει και μία γκάμα μοντέλων ήπιας και plug-in υβριδικής τεχνολογίας αλλά και αμιγώς ηλεκτρικών εκδόσεων είναι ήδη διαθέσιμη σήμερα.

Από το 1948, η Land Rover κατασκευάζει αυθεντικά 4x4 που αντιπροσωπεύουν όλο το φάσμα ικανοτήτων τέτοιων οχημάτων. Defender, Discovery, Discovery Sport, Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar και Range Rover Evoque: όλα είναι χαρακτηριστικοί εκπρόσωποι των διαφόρων κατηγοριών SUV ανά τον κόσμο, και το 80% της γκάμας εξάγεται σε πάνω από 100 χώρες.

Στη Jaguar Land Rover, κινητήρια δύναμη είναι η επιθυμία για δημιουργία αυτοκινήτων τα οποία είναι κορυφαία στην κατηγορία τους προσφέροντας εμπειρίες που οι άνθρωποι αγαπούν και συνδέονται εφ’ όρου ζωής.

Στην Ελλάδα, επίσημος Εισαγωγέας οχημάτων Jaguar Land Rover είναι ο Όμιλος ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ.


--------INFO

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί 01 – 05 Οκτωβρίου 2021 στις ανανεωμένες εγκαταστάσεις της Olympic Marine και πρόκειται να συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον απο την Ελλάδα και εξωτερικό. Στόχος είναι να καταστεί ως γόνιμη πλατφόρμα επικοινωνίας για την μεσαία και μεγάλη κατηγορία σκαφών αναψυχής.

Συγκεκριμένα το Olympic Yacht Show αναδεικνύει τα νέα μοντέλα προς πώληση (New Yachts for Sale) που ανήκουν στην premium κατηγορία. Στην Ελλάδα είναι το μοναδικό event με σαφή προσανατολισμό στη μεσαία και μεγάλη κατηγορία και στο στερέωμα που τα περιβάλλει. Οι μεγαλύτερες Εταιρίες του χώρου θα δώσουν δυναμικό παρών τόσο στο χερσαίο όσο και στο πλωτό τμήμα σε ένα καλαίσθητο και καλοσχεδιασμένο περιβάλλον. Στο ίδιο πλαίσιο έχει προβλεφθεί χώρος για τη μεγάλη κατηγορία των Luxury Ribs και Luxury Day Cruisers.

Η ONDECK Events διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο κλάδο του μεγάλου Σκάφους Αναψυχής και των διεθνών διοργανώσεων. Σε αγαστή συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και το επιτελείο της Olympic Marine SA, το 1ο Olympic Yacht Show θα αποτελέσει ένα ιδεοδρόμιο για τους επαγγελματίες του χώρου, τους ιδιοκτήτες και βεβαίως ένα συνδετικό κρίκο με το εξωτερικό.

«Το Olympic Yacht Show είναι μια πολυδιάσταστη εκδήλωση που απευθύνεται στην premium κατηγορία σκαφών αναψυχής και σε όλο το στερέωμα γύρω από αυτήν την δραστήρια αγορά. Πρόκειται για την πιο δημοφιλή κατηγορία σκαφών με μεγάλο εύρος και δυναμική πορεία τόσο στη χώρα μας όσο και διεθνώς. Αποτελεί μια γόνιμη πλατφόρμα προβολής του ποιοτικού τουρισμού και εντάσσει την Ελλάδα στον χάρτη των διεθνών διοργανώσεων. Έχουμε συνάψει σημαντικές συμμαχίες με οργανισμούς για την προώθηση της εκδήλωσης και την ανάδειξη της μαγευτικής ελληνικής πολυνησίας», δηλώνει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής της διοργάνωσης.

Από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης έχουν ανακοινωθεί οι συμμετέχοντες ενώ σύντομα θα αναρτηθεί και το επίσημο πρόγραμμα καθώς και οι λεπτομέρειες διεξαγωγής.

Ο διεθνής χαρακτήρας της εκδήλωσης είναι σαφής. Στελέχη ξένων οίκων και ναυπηγείων έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους. Την επικοινωνία και προβολή στο εξωτερικό την έχει αναλάβει το διεθνώς καταξιωμένο γραφείο Δημοσίων Σχέσεων “SAND PEOPLE COMMUNICATION” με έδρα την Ελβετία και πολύχρονη εμπειρία στο Marine & Luxury industry.

Το Olympic Yacht Show τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, την αιγίδα του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Αττικής, του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και έχει την πλήρη στήριξη του Δήμου Λαυρεωτικής. 


Η ΟΝDECK MΕDIA ιδρύθηκε το 2011 και υπηρετεί αδιάκοπα το πολυδιάστατο στερέωμα μια σπουδαίας αγοράς: Του Σκάφους Αναψυχής, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry. Εκδίδει 5 περιοδικά υψηλής αισθητικής, και διοργανώνει 2 μεγάλα Events, τα Yachting Awards και το Olympic Yacht Show. Διατηρεί συνεργασίες με το εξωτερικό και είναι βασικός συνομιλητής με παράγοντες της διεθνούς και εγχώριας αγοράς. Είναι στρατηγικός εταίρος της Ελληνικής Κοινότητας του Μονακό και της EENE - Ένωση Ελλήνων Επιχειρηματιών. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style