Η Σκιάθος ανέδειξε τον νικητή του 3ου Προκριματικού του HMRT

10-12 Μαΐου διεξήχθη το Skiathos Palace Cup στον Ναυτικό Όμιλο Σκιάθου, στις Κουκουναριές της Σκιάθου, ο 3ος και τελευταίος Προκριματικός αγώνας του 6ου Hellenic Match Racing Tour.

Μετά τους δύο Προκριματικούς αγώνες στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης (Ν.Ο.Θ.) 2-3 Μαρτίου και στον Πανελλήνιο Όμιλο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης (Π.Ο.Ι.Α.Θ.) 29-31 Μαρτίου, το HMRT και το Skiathos Palace Cup, πρόσφεραν απεριόριστη ιστιοπλοϊκή δράση και διασκέδαση. Οι μοναδικοί αγώνες είχαν ποικιλία στην ένταση αλλά και στη διεύθυνση ανέμους, δίνοντας τη δυνατότητα στους ιστιοπλόους να αναδείξουν τις γνώσεις, τα ταλέντα και την στρατηγική τους.

Οι Κυβερνήτες Βιολέττα Αντωνοπούλου, Αριστοτέλης Χατζησταματίου, Κωνσταντίνος Κατώπης, Γιώργος Μαρίνος, Γιώργος Καραδήμας, Μάνος Χατζηγιάννης, Ιωάννης Σάρκος, Phillippe Marse από τη Γαλλία, και η ομάδα του Βασίλη Σαρρή, που εκπροσώπησε τη Σκιάθο έδωσαν καταπληκτικές μάχες που εντυπωσίασαν τους θεατές και δοκίμασαν τις δεξιότητες των πληρωμάτων. Οι εννέα ομάδες αγωνίστηκαν σθεναρά και μονομάχησαν στα πανέμορφα νερά του νησιού, σε έναν υδάτινο στίβο, όχι μόνο ιδανικό για ιστιοπλοΐα αλλά και για διακοπές.

Μετά από πολλά, συναρπαστικά races κέρδισε τον αγώνα με 3 νίκες η ομάδα Whisky Flag Team του Γιώργου Καραδήμα, με πλήρωμα τον Γιάννη και τον Κωνσταντίνο Μπουγιούρη, η οποία εξασφάλισε την τελευταία και πολυπόθητη θέση στον Ημιτελικό του Hellenic Match Racing Tour. Πολύ κοντά βρέθηκε στη νίκη η ομάδα του Μάνου Χατζηγιάννη, που όμως δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη νίκη και μία θέση στον Ημιτελικό των Κυθήρων.

Η άψογη φιλοξενία του Skiathos Palace και του Ναυτικού Ομίλου Σκιάθου, οι γεμάτες εμπειρίες που οι διοργανωτές πρόσφεραν κατά τη διάρκεια των τριών αγωνιστικών ημερών και της απονομής, και η απαράμιλλη ομορφιά της Σκιάθου άφησαν σε συμμετέχοντες και θεατές τις καλύτερες των εντυπώσεων και αποτελούν παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά.

Την πρόκριση για τον Ημιτελικό Αγώνα των Κυθήρων έχουν πλέον εξασφαλίσει οι ομάδες:
- ER-LAC του Θεόδωρου Τσουλφά
- ENGINEERS του Βασίλη Γουργιώτη
- AgainstTheWind του Αναστάσιου Παναγιωτίδη
- Whisky Flag Team του Γιώργου Καραδήμα

Οι ομάδες αναμένουν με αγωνία τον Ημιτελικό αγώνα των Κυθήρων, 21-23 Ιουνίου, όπου θα αναμετρηθούν με τους: 5ος 6ος 7ος και 8ος του τελικού HMRT 2018. Ο Μεγάλος Τελικός θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 27-29 Σεπτεμβρίου, με περήφανο χορηγό ακόμα μία χρονιά τη Nespresso.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Ανακαλύψτε τα νέα ρολόγια Tudor για το 2…

H Tudor παρουσιάζει τα νέα της ρολόγια για την φετινή...

Style