To Hellenic Match Racing Tour επιστρέφει με νέους προορισμούς το 2019

Πιστό στο καθιερωμένο ραντεβού του με τον κόσμο της ιστιοπλοΐας, το Hellenic Match Racing Tour ανοίγει τα πανιά του για νέες «περιπέτειες» με πρώτο σταθμό την Αθήνα και προσελκύει τις καλύτερες ιστιοπλοϊκές ομάδες.

Για έκτη πλέον συνεχή χρονιά, η μεγαλύτερη ιστιοπλοϊκή διοργάνωση στην Ελλάδα, επισκέπτεται 5 ξεχωριστούς προορισμούς ταξιδεύοντας τους πρωταγωνιστές του αθλήματος, αλλά κι όλων όσων αγαπούν την ιστιοπλοΐα, ανά την Ελλάδα.

Η διοργάνωση το 2019 περιλαμβάνει 5 αγώνες και ένα σύστημα συμμετοχών και προκρίσεων που θα επιτρέψει σε περισσότερες από 30 ομάδες να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή. 23 & 24 Φεβρουαρίου ξεκινάει το ταξίδι στην Αθήνα με τον πρώτο προκριματικό αγώνα στον Π.Ο.Ι.Α.Θ (Athens Challenge Cup), στη συνέχεια θα βρεθούμε στην όμορφη Θεσσαλονίκη 1-3 Μαρτίου στο Ν.Ο.Θ., ενώ η μαγευτική Σκιάθος μας υποδέχεται για τον τελευταίο προκριματικό αγώνα της χρονιάς 10-12 Μαΐου στο Ν.Ο.Σ. (Skiathos Palace Cup).

hmrtfinal 2 resize

Ο πολυπόθητος ημιτελικός αγώνας θα μας βρει στα μοναδικά Κύθηρα 21-23 Ιουνίου στο Ν.A.Ο.Κ. και το Δήμο Κυθήρων, για να ταξιδέψουμε πίσω στην ηλιόλουστη Αθήνα και στον τελικό 27-29 Σεπτεμβρίου, όπου οι διεκδικητές θα είναι περισσότεροι και η μάχη για την κορυφή ακόμα πιο δύσκολη.

Μεγάλος χορηγός στον τελικό στις 29 Σεπτεμβρίου είναι για ακόμη μία χρονιά η εταιρεία Nespresso όπου προσφέρει στους καλεσμένους της διοργάνωσης Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ και coffee cocktails.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style