Οι εκθέτες που δεν πρέπει να χάσετε στο Ναυτικό Σαλόνι 2018

Το ναυτικό σαλόνι είναι προ των πυλών και φέτος έχει επιβεβαιωθεί μεγάλος αριθμό Εκθετών. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε μερικά απο τα περίπτερα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, το κάθε ένα από αυτά για διαφορετικούς λόγους. 

Η έκθεση με την πλούσια ιστορία της προσελκύει σε κάθε διοργάνωση χιλιάδες πιστούς επισκέπτες από όλη την Ελλάδα που προσμένουν το Ναυτικό Σαλόνι για να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες της αγοράς.

Απευθύνεται σε όσους αγαπούν τη θαλάσσια αναψυχή, τα extreme sports και τον θαλάσσιο τουρισμό αλλά και σε όσους ασχολούνται επαγγελματικά η ερασιτεχνικά με τα θαλάσσια σπορ, το ψάρεμα και την κατάδυση. Συγκεκριμένα η έκθεση παρουσιάζει φουσκωτά, ταχύπλοα, πολυεστερικά, βάρκες για ψάρεμα, ιστιοπλοϊκά, ενοικιάσεις σκαφών, μηχανές θαλάσσης, Εξοπλισμό, εξαρτήματα, αξεσουάρ σκαφών, ναυτιλιακά όργανα, εξοπλισμό Θαλάσσιων σπορ, καταδυτικό εξοπλισμό, είδη αλιείας, κλαδικές εκδόσεις.

abs2017

Ξεχωρίσαμε για εσάς:  

ATALANTA MARINE SA
Η Atalanta Marine δίνει το παρόν στο περίπτερο Δ4, όπου θα μπορέσετε να δείτε από κοντά το Delta 400SW, ένα πολυτελές performance cruiser της Σουηδικής Delta Powerboats. 

ATHENIAN YACHTS SA 
Αναμεσα στους εκθέτες του ναυτικού σαλονιού για το 2018 είναι και η Athenian Yachts sa στο περίπτερο Δ10, μια από τις κορυφαίες εταιρείες chartering και διαχείρισης. Στο Σαλόνι θα θαυμάσετε το βραβευμένο Jeanneau SO 440

BMTECH 
Στο περίπτερο Δ7 θα βρίσκεται η εταιρεία BMTECH ειδική στα συστήματα ασφαλεία και τις θερμικές κάμερες παρακολούθησης, παρουσιάζοντας συστήματα τελευταίας τεχνολογίας.

EVAL - ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ε. Γ. ΑΒΕΕ
Για ακόμα μια χρονιά συμμετέχει στην Έκθεση Ναυτικό σαλόνι 2018 και η εταιρεία EVAL - ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ Ε. Γ. ΑΒΕΕ. Στο περίπτερό E12 παρουσιάζει την πλούσια γκάμα προϊόντων της εταιρείας σε εξοπλισμό σκαφών.

FURUNO HELLAS SA
Συστήματα ναυσιπλοΐας και ηλεκτρονικά με τεχνολογία αιχμής φιλοξενούνται στο περίπτερο Ε10 από την εταιρεία Furuno Hellas, τόσο για τα σκάφη αναψυχής όσο και για τους λάτρεις του fishing.

PANTAENIUS Yacht Insurance
Η κορυφαία ασφαλιστική. Στο περίπτερο Γ18 θα βρίσκεται η PANTAENIUS που ειδικεύεται στις ασφαλίσεις σκαφών αναψυχής.

RIGINOS YACHTS
Η εταιρία Riginos Yachts δίνει για άλλη μια φορά το παρόν στο περίπτερο Γ10, με μεγάλη γκάμα σκαφών προς πώληση αλλά και ενοικίαση.

TREZOS MARINE 
Η εταιρεία "ΤΡΕΖΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ Ο.Ε." θα βρίσκεται στο περίπτερο Ε7 απευθυνόμενη σε εταιρείες κατασκευής, καταστήματα ναυτιλιακών και χρήστες σκαφών.

ΖΩΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΑΕ
Η «Ζώης Ευσταθίου ΑΕ» είναι πιστή στο ραντεβού της στο περίπτερο Α4 θα έχει τους νέπέρα από την αποκλειστική αντιπροσώπευση μηχανών θαλάσσης και φουσκωτών σκαφών, διαθέτει την μεγαλύτερη σειρά αξεσουάρ για το σκάφος.

ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Ι. ΝΙΚ. ΑΕ Suzuki Marine
Από το Ναυτικό σαλόνι δεν λείπει και η Suzuki Marine με τους εξωλέμβιους κινητήρες και τα φουσκωτά σκάφη. Περίπτερο Α1

ΝΑΥΤΙΛΟΣ ΑΕ
Στο περίπτερο Ε22 η εταιρεία Ναυτίλος παρουσιάζει τον κατάλογο προιόντων της γιά τον εξοπλισμό σκαφών αναψυχής μέχρι 150 πόδια.

 

Τέλος, το κορυφαίο Media για τη θαλάσσια αναψυχή, το Skipper ONDECK

Το Ναυτικό Σαλόνι 2018 διεξαγεται από τις 22 έως και τις 26 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style