Η Jotun Hellas στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου

Η Jotun συγχαίρει θερμά όλους όσους συμμετείχαν στο 55ο Ράλλυ Αιγαίου στο οποίο ήταν ο μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Μετά από ένα ιδιαίτερα δύσκολο αγώνα, ολοκληρώθηκε στον Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο. Νικητές για πρώτη φορά, στην κατηγορία των ORCi, υπήρξαν οι ιστιοπλόοι του ‘’Chiara Iason’’. Το νεανικό αυτό πλήρωμα κατέκτησε την πρωτιά και τον θαυμασμό όλων, με την επιμονή, την υπομονή και τη σωστή προετοιμασία του κυβερνήτη Νίκου Φωτίου.

Skipper ONDECK

Η κατηγορία των ORC club κράτησαν τους θεατές σε αγωνία με τις δυνατές ναυμαχίες. Ισοβάθμησαν στην γενική κατάταξη τα σκάφη ‘’Απήδαλος Ναυς’’ και ‘’iSAIL’’ και την πρώτη θέση κατέκτησε το σκάφος ‘’Απήδαλος Ναυς’’ με κυβερνήτη τον Παύλο Κούρκουλο. Το σύνθημα των ΠΟΙΑΘ και HELMEPA «Να σώσουμε τις θάλασσες» υπήρξε σημαντικό κομμάτι του Ράλλυ καθώς πραγματοποιήθηκαν στην Αμοργό και Λειψούς καθαρισμοί ακτών με την καθοδήγηση στελεχών της HELMEPA δείχνοντας έτσι την ευαισθησία τους για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η Jotun εύχεται να παρευρεθεί ξανά του χρόνου στην υπέροχη αυτή ναυτιλιακή παράδοση που ενώνει τον κόσμο με την ελληνική φιλοξενία και αγάπη της.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style