Ξεκίνησε το HMRT 2018 με πρώτο σταθμό την Κέρκυρα

Ολοκληρώθηκε ο πρώτος προκριματικός γύρος για το Hellenic Match Racing Tour 2018 στην Κέρκυρα, με τις ομάδες του Γιώργου Παναγιωτίδη και του Μιχάλη Βαϊδάνη να κατακτούν τις 2 πρώτες θέσεις στο βάθρο.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου στις πολύ όμορφες εγκαταστάσεις του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας με τη συμμετοχή 7 ομάδων και την καταλυτική βοήθεια αρκετών ντόπιων εθελοντών που αγκάλιασαν τη διοργάνωση από την πρώτη στιγμή. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για ιστιοπλοΐα και εξελίχθησαν δυνατές μονομαχίες. Στην κορυφή, αήττητη βρέθηκε η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη, ενώ τη δεύτερη θέση κατάφερε να κατακτήσει με δυσκολία η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη έπειτα από μια συναρπαστική μάχη κόντρα στην ομάδα του Κώστα Πρίφτη που βρέθηκε τελικά στην τρίτη θέση του βάθρου. Με αυτή τη θέση, η ομάδα του Μιχάλη Βαϊδάνη πήρε το ένα από τα 4 εναπομείναντα εισιτήρια για τα ημιτελικά, καθώς η ομάδα του Γιώργου Παναγιωτίδη έχει ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της από την περυσινή κατάταξή της στη διοργάνωση. Τα υπόλοιπα 3 εισιτήρια θα κριθούν στα προκριματικά της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

Σήμερα ξεκινά η διεξαγωγή του δεύτερου προκριματικού γύρου του Hellenic Match Racing Tour στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Φέτος, είναι η πέμπτη χρονιά διεξαγωγής του Hellenic Match Racing Tour που έχει εξελιχθεί σε κορυφαίο ιστιοπλοϊκό θεσμό στην χώρα μας με τη συμμετοχή των κορυφαίων αθλητών από όλη την χώρα.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style