Η boot 2018 αναμένεται να έχει ρεκόρ συμμετοχών

Η boot Duesseldorf ανεβάζει ψηλότερα τον πήχυ: με περισσότερους από 1.800 εκθέτες θα ξεπεράσει κάθε ρεκόρ, ενώ το μέγεθος του εκθεσιακού χώρου θα αυξηθεί και πάλι λόγω του Beach World στο Hall 8A.

Συνολικά, η boot θα καταλαμβάνει τα περίπτερα 3 έως 7, 7α και 8α και από το περίπτερο 9 έως και το περίπτερο 17, στο χώρο της έκθεσης στο Duesseldorf, όπου πραγματοποιείται για 49η φορά από τις 20 έως τις 28 Ιανουαρίου 2018. Ο διευθυντής της Messe Düsseldorf Werner-Matthias Dornscheidt περιγράφει ποια είναι η έννοια της εμπειρίας 360 ° στα θαλάσσια αθλήματα: «Η boot έχει να επιδείξει όλα όσα οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ θέλουν να δουν.

Θέτει τις διεθνής τάσεις στον κλάδο και θα έχει συναρπαστικά νέα αξιοθέατα και το 2018. Η boot είναι ο κορυφαίος προορισμός σε όλο τον κόσμο για όλους όσους αγαπούν τον ναυταθλητισμό από και προς το νερό - surfers, δύτες, παραθεριστές θαλάσσιων σπορ και ναύτες ή μηχανοκίνητα σκάφη, φουσκωτά σκάφη και γιοτ πολυτελείας» 

boot2018 2

Η boot Duesseldorf, με 250.000 επισκέπτες, είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση για σκάφη και θαλάσσια σπορ στον κόσμο και είναι ο τόπος όπου όλος ο κλάδος συναντιέται τον Ιανουάριο κάθε χρόνο. Περισσότεροι από 1.800 εκθέτες, εκ των οποίων περίπου 1000 από περισσότερες από 65 χώρες, εκτός της Γερμανίας, θα παρουσιάσουν και πάλι τις ενδιαφέρουσες καινοτομίες, τις ελκυστικές εξελίξεις και τον ναυτιλιακό εξοπλισμό από τις 20 έως τις 28 Ιανουαρίου 2018. Αυτό σημαίνει ότι ολόκληρη η παγκόσμια αγορά θα βρίσκεται στο Duesseldorf, για να προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα ολόκληρου του κόσμου των θαλάσσιων σπορ κατά τη διάρκεια της εννεαήμερης έκθεσης σε 16 διαφορετικά περίπτερα.

Η  έκθεση είναι ανοιχτή από τις 10:00 έως τις 18:00 κάθε μέρα. Τα εισιτήρια εισόδου μπορούν να αγοραστούν στο διαδίκτυο  και να εκτυπωθούν βολικά στο σπίτι από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, παρέχεται στους κατόχους εισιτηρίων η δυνατότητα δωρεάν χρήσης του συστήματος δημόσιων συγκοινωνιών Rhine-Ruhr.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style