8th Catamarans Cup international Regatta

Πιστό στο ραντεβού του με τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας, το Catamarans Cup είναι έτοιμο να ανοίξει πανιά για 8η συνεχόμενη χρονιά.

Η Μαρίνα Αλίμου, έγινε πόλος έλξης για εκατοντάδες αθλητές από 17 χώρες του κόσμου, που έφτασαν στη χώρα μας προκειμένου να πάρουν μέρος στον ξεχωριστό αυτό αγώνα, η δημοτικότητα και η φήμη του οποίου σε όλο το κόσμο αυξάνεται χρόνο με το χρόνο. Του λόγου το αληθές μαρτυρά το ολοένα κι αυξανόμενο ενδιαφέρον των αθλητών που κάθε χρόνο ταξιδεύουν από κάθε μέρος του πλανήτη προκειμένου να ταξιδέψουν στα καταγάλανα νερά του Αιγαίου, να γνωρίσουν από κοντά συναρπαστικούς προορισμούς και φυσικά να μετρήσουν τις ιστιοπλοϊκές τους γνώσεις. Στη φετινή διοργάνωση συμμετέχουν 37 καταμαράν με περισσότερους από 300 ιστιοπλόους.

Catamaranscup 1

Με αφετηρία και τερματισμό τη Μαρίνα του Αλίμου, τα σκάφη, θα κατευθυνθούν προς Πόρο, Πόρτο Χέλι, Παράλιο Άστρος και Ναύπλιο ενώ θα επιστρέψουν στο κλεινόν άστυ στις 28 Οκτωβρίου.

Η αυλαία ανοίγει με την τελετή έναρξης και την παρουσίαση των πληρωμάτων το βράδυ στο Γαλάζιο, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί την Κυριακή 22/10 για το πρώτο σκέλος του Αγώνα με προορισμό τον Πόρο.

Catamaranscup 2

Η αυλαία της διοργάνωσης θα πέσει με μια εντυπωσιακή τελετή απονομής την 25η Οκτωβρίου στο Ναύπλιο, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εντυπώσεις κι εμπειρίες και να γιορτάσουν με τους νικητές και τους διοργανωτές.

Η διοργάνωση τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ. Επίσημοι Υποστηρικτές είναι οι Δήμοι Πόρου, Ερμιονίδας Βόρειας Κυνουρίας και Ναυπλίου.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Γιώργος Καμπουρίδης, Ανέζια Καμπουρίδη, Μαρίνα Βερνίκου, Ντεμίλια Καμπουρίδη, Μίλτος Καμπουρίδης

Τα εγκαίνια της έκθεσης «Art & Design» της Creaid

Πάνω από 3000 άτομα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης της Creaid «Art & Design» στο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

TAG Heuer Carrera Chronograph: Διαχρονικ…

Ένα σύμβολο ακρίβειας στη μέτρηση του χρόνου και εξέλιξης ενός...

Style