Azimut | Benetti Sea you Εxclusive Event από την First Quality Yachts

Azimut | Benetti Sea you

Ένα συναρπαστικό διήμερο, πέρα από τα συνηθισμένα, έζησε η Μύκονος, με αφορμή τη δυναμική επιστροφή του Azimut | Benetti Group στην Ελλάδα από την First Quality Yachts.

Μαγευτική ατμόσφαιρα σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου, την κοσμοπολίτικη Μύκονο, προσέφερε η First Quality Yachts, με στόχο μία απολαυστική, διαδραστική εμπειρία υψηλού επιπέδου για τους λάτρεις των πολυτελών σκαφών και όχι μόνο. Το Azimut | Benetti Sea you exclusive event, άνοιξε στο εμβληματικό παλιό λιμάνι του νησιού που διαμορφώθηκε κατάλληλα, ώστε να δώσει την ευκαιρία στους καλεσμένους αλλά και το κοινό από όλο τον κόσμο, να θαυμάσουν νέα μοντέλα της Azimut Yachts, καθώς και τα Benetti yachts. Συγκεκριμένα όσοι παρευρέθηκαν, είχαν τη δυνατότητα να επισκεφτούν και να απολαύσουν την  πολυτέλεια των Azimut με τα μοντέλα  80 Flybridge, 77s και Atlantis 43, αλλά και των Benetti yachts με τα Classic 121 και Supreme 132.

70728411

(Α-Δ) Βιργινία Φέκα (First Quality Yachts), Χάρης Τσόχας (First Quality Yachts), Luca Cristino (Azimut Yachts), Νίκος Σιαφάρας (First Quality Yachts), Jad Zakkak Migliorini (Azimut yachts)

Το boat viewing ολοκληρώθηκε με cocktail party στη βεράντα του Remezzo, και κορυφώθηκε με ένα εντυπωσιακό σόου πυροτεχνημάτων, με το λογότυπο της Azimut να φωτίζει το παλιό λιμάνι και τον Μυκονιάτικο νυχτερινό ουρανό.

70728385

Francesco Boromei (Azimut yachts), Nicola Pomi (Volvo Penta) και η σύζυγός του, Χάρης Τσόχας (First Quality Yachts)

Το exclusive διήμερο στο νησί των Ανέμων συνεχίστηκε για τους καλεσμένους την επόμενη μέρα, σε μία από τις πιο πολυσύχναστες και αγαπημένες παραλίες, αυτή του Solymar beach club restaurant, στο Καλό Λιβάδι, όπου το Azimut | Benetti beach lounge θα υποδέχεται και θα ενημερώνει φίλους και ενδιαφερόμενους, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.
70728310

O Jad Zakkak Migliorini (Azimut yachts) με τον  Μάκη Μαρίνη (First Quality Yachts) και το περιοδικό ONDECK ανά χείρας

Μαγευτικό ήταν το σκηνικό που διαμορφώθηκε στην πανέμορφη παραλία του Solymar με ένα εξωτικό playground από χαλιά και μαξιλάρες, όπου υπό τους ήχους του σαξοφώνου, οι καλεσμένοι χαλάρωναν απολαμβάνοντας γεύσεις από το sushi corner menu του αγαπημένου beach club restaurant, συνοδεία εκλεκτών κρασιών της Ferrari Trento.
70729204 2
Παράλληλα είχαν την ευκαιρία για private viewing των εντυπωσιακών σκαφών που βρίσκονταν παραταγμένα αρόδο, καθώς και για αξέχαστο “παιχνίδι” με τα πιο high-end sea toys, Seabob F5s.

Το Azimut | Benetti Sea you Exclusive Event τίμησαν με την παρουσία τους διακόσιοι Έλληνες επιχειρηματίες από τους τομείς της Ναυτιλίας, του Τουρισμού, της Φαρμακοβιομηχανίας, της Αγοράς Ακινήτων κ.α., καθώς και εκπρόσωποι της Azimut Benetti Group απο την Ιταλία. Το παρών έδωσε επίσης ο Δημάρχος της Μυκόνου, κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, οποίος δήλωσε ενθουσιασμένος από την εμπειρία.

70729179

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διήμερου η Porsche ήταν εκεί για να προσφέρει σε όλους τους προσκεκλημένους VIP μετακινήσεις πολλών αστέρων, με τις αγαπημένες Macan και Boxter 718 

Το Skipper ONDECK και η καλοκαιρινή έκδοση ήταν επίσης εκεί διαθέσιμο στους καλεσμένους  

70728737 2
Tο ραντεβού ανανεώθηκε από όλους τους παρισταμένους για το καλοκαίρι του 2018.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style