1st Corfu Challenge 2017, ένα event υψηλών προδιαγραφών με μεγάλο χορηγό την Rolex

Βράβευση του George Sakellaris (Proteus) και νικητή του αγώνα από την κα Ηρώ Βαχάρη (CEO Rolex Hellas)

Με μεγάλη επιτυχία και μια λαμπρή τελετή απονομής ολοκληρώθηκε το Σάββατο 8 Ιουλίου το πρώτο Corfu Challenge στην Κέρκυρα, με Μέγα Χορηγό την ROLEX ως Official Timepiece.

Το Corfu Challenge 2017, είναι μια Ιστιοπλοϊκή διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς, που έγινε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Τα άκρως εντυπωσιακά σκάφη Maxi72 που συμμετείχαν σε επίσημο αγώνα για πρώτη φορά σε Ελληνικά νερά ολοκλήρωσαν τις προσπάθειες τους συμπληρώνοντας 5 ημέρες έντονης αγωνιστικής δράσης στο νησί των Φαιάκων, χαρίζοντας στους λάτρεις της ιστιοπλοΐας ένα μοναδικό υπερθέαμα.

101

(Α-Δ) Σοφία Βαχάρη-Τσουβελεκάκη, Yann Du Pasquier (Rolex Area Manager), Ηρώ Βαχάρη-Καμπάνη

Η Rolex Hellas με υπερηφάνεια στήριξε το Corfu Challenge 2017, με την πεποίθηση ότι η διοργάνωση αυτή φέρνει την Ελλάδα στο προσκήνιο αγώνων ιστιοπλοΐας κορυφαίων κλάσεων. Είναι βέβαιο, ότι οι φυσικές ομορφιές του τοπίου και οι αξίες της χώρας μας σε συνδυασμό με την άψογη οργάνωση, κέρδισαν εκείνους που με αφορμή το Corfu Challenge 2017 την επισκέφθηκαν για πρώτη φορά από όλο τον κόσμο χαρίζοντάς της παγκόσμια φήμη και προβολή και κάνοντάς την πόλο έλξης για πολλούς άλλους. Αισιοδοξεί δε, ότι το Corfu Challenge 2017 θα αποτελέσει πλέον αφετηρία για την πραγματοποίηση παρόμοιων αθλητικών διοργανώσεων παγκόσμιου κύρους στη χώρα μας.
Το Corfu Challenge διοργανώθηκε από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών και την Μαρίνα Γουβιών σε συνεργασία με την Κλάση MAXI 72, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Κέρκυρας.

116

Tο Proteus με ιδιοκτήτη και κυβερνήτη τον George Sakellaris, νικητή του Corfu Challenge 2017 

114

Στιγμιότυπα από τις κούρσες

PAN 0170

ο κ. Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης  με τον κ. Hap Fauth, πρόεδρος της κλάσης Maxi 72 και ιδιοκτήτης του Bella Mente

PAN 0228

Dario and Madina Ferrari (Ιδιοκτήτες σκάφους Cannonball)

PAN 0244

Δάκης και Λιέτα Ιωάννου, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη

IMG 5727

Γιώργος και Άννα Ανδρεάδη, Κατερίνα και Νίκος Λυκιαρδόπουλος

DSC 9416

 

silken 1105

Η κα Σακελλάρις βραβεύει τους παράγοντες και χορηγούς [photo: Cory Silken]

 

Άρης και Χαρά Μίχα   Κώστας και Νατάσα Ιωαννίδη   Θοδωρής Τζαννάτος, Κώστας Ιωαννίδης, Άρης Μίχας, Τζώρτζης Κατραμόπουλος

Κώστας Μαρόλλας, Ηρώ Βαχάρη-Καμπάνη, Άννα Μαρόλλα   Ευάγγελος Σεραφείμ, Μαίρη Ντότση, Γιάννης Γκόφας   Ελένη και Νίκος Πατσέας   Σέρκος Τζανικιάν, Ευάγγελος Σεραφείμ, Γιάννης Γκόφας  

 


  


Η ROLEX και η ιστιοπλοΐα
H Rolex σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας της, καλλιέργησε και ανέπτυξε τη σχέση της με δραστηριότητες που, όπως και η ίδια, έχουν ως κινητήριο δύναμη το πάθος, τη συνεχή επιδίωξη της τελειότητας, την απόλυτη ακρίβεια και το ομαδικό πνεύμα. Ως φυσική συνέπεια, η Rolex έχει συνδεθεί στενά με τις κορυφαίες διοργανώσεις και τους θεσμούς της ιστιοπλοΐας, καθιερώνοντας συνεργασίες που χρονολογούνται από τα τέλη της δεκαετίας του 1950.  
Σήμερα, η Rolex αποτελεί «Title Sponsor» σε περισσότερες από 15 διεθνείς ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις, κλασικούς αγώνες ανοικτής θάλασσας, φημισμένες Regatta και παγκόσμια πρωταθλήματα (Rolex Sydney Hobart, Rolex Fastnet Race, Rolex Farr 40 World Championship, Maxi Yacht Rolex Cup , Rolex Swan Cup και άλλες).


 Την φιλοξενία της διοργάνωσης ανέλαβε και έφερε εις πέρας με υποδειγματικό τρόπο η Μαρίνα Γουβιών σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Μαρίνας Γουβιών. 

cchallenge gouvia

(A - Δ) Δημήτρης Κουτσοδόντης: Διευθυντής Μαρίνας, Δημήτρης Μπαμπάκος: Υποδιευθυντής Μαρίνας, Barlas Baykan: Operations Manager, Γιάννης Τσιρίκος: Γενικός Διευθυντής Dogus Hellas, Δήμαρχος Κέρκυρας, Kemal Saatcioglu: General Manager D Marin, Νίκος Κουτσοδόντης: Γενικός Διευθυντής K&G,  Δημήτρης Κατσούλης: Διευθύνων Σύμβουλος K&G, Ceylan Aksak: Marketing Director Dogus Tourism.

cchallenge gouvia1

 Πανοραμική άποψη της Μαρίνας Γουβιών στη Κέρκυρα

Τα πιο Δημοφιλη > Events

11ο Catamarans Cup 2021

Το κορυφαίο ιστιοπλοϊκό γεγονός στη γραμμή της εκκίνησης για 11η χρονιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η RIST Hellas welcomes PDPAOLA

Η RIST Hellas καλωσορίζει τ…

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της...

Style