Αντίστροφη μέτρηση για το 53ο Ράλλυ Αιγαίου

aegeral1

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την έναρξη του 53ου Ράλλυ Αιγαίου.

 

Ο χάρτης της συνολικής διαδρομής του 53ου Ράλλυ Αιγαίου 2016

Στις 16 Ιουλίου, ο πολύχρωμος στόλος του ιστορικότερου αγώνα ανοικτής θαλάσσης θα αποπλεύσει από τον Φαληρικό Όρμο με προορισμούς δύο από τα ομορφότερα και ιστορικότερα νησιά του Αρχιπελάγους, την Πάτμο και τη Μήλο. Ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης, όπως κάθε χρόνο, έχει επιμεληθεί τα πάντα ώστε οι ιστιοπλόοι να χαρούν τη διοργάνωση τόσο στη θάλασσα όσο και την στεριά.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πρόεδρος του διοργανωτή Ομίλου Ιωάννης Μαραγκουδάκης αναχώρησε με το σκάφος του από το Μικρολίμανο και ακολούθησε τη ρότα του αγώνα ώστε να βεβαιωθεί ότι και το « 53ο Ράλλυ Αιγαίου » θα είναι αντάξιο της ιστορίας του. «…Πραγματοποίησα όλη τη διαδρομή ώστε να βεβαιωθώ ότι έχουν προβλεφθεί όλες οι λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι όλοι όσοι αγωνιστούν θα μείνουν ικανοποιημένοι.

aegeanrally 2016 1

(Aριστερά-Δεξιά) Δημήτρης Ζαρογιάννης ( Jotun Hellas), Αγάπη Κεφαλογιάννη (Nova) Ιωάννης Μαραγκουδάκης ( ΠΟΙΑΘ ) Βούλα Ζυγούρη (γ.γ. Συνδέσμου Ολυμπιονικών) & Δημοσθένης Λουράντος (Action 24)

Η διαδρομή απαιτεί ναυτοσύνη και οι ιστιοπλόοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους. Οι τοπικές αρχές βρίσκονται δίπλα στη διοργάνωση. Τόσο στην Πάτμο όσο και στη Μήλο θα πραγματοποιηθούν αρκετές εκδηλώσεις ώστε οι συμμετέχοντες στους αγώνες να διασκεδάσουν αλλά και να ενημερωθούν για τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα των δύο νησιών μας…», υπογράμμισε ο κ. Μαραγκουδάκης. 

 aegeanrally 1

Στιγμιότυπο από το 52ο Ραλλυ Αιγαίου

Ο τερματισμός του « 53ου Ράλλυ Αιγαίου », όπως κάθε χρονιά, θα πραγματοποιηθεί στο Ναό του Ποσειδώνα, στο Σούνιο και η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί, στις 25 Ιουλίου, με την απονομή των επάθλων στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου.

Χορηγός της φετινής διοργάνωση θα είναι η εταιρεία χρωμάτων JOTUN και υποστηρικτές οι εταιρείες Δ.ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ και Technava.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Από αριστερά: Δημήτρης Χριστοφιλέας, Πόπη Καλαϊτζή, Χριστίνα Αλούπη, Γιώργος Ντάβλας

4 χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα»

Μαζική στήριξη στο Σύλλογο Φίλων Μ/Γ Κλινικής Αρεταίειου Νοσοκομείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style