Hellenic Match Racing Tour Παρος 2015 - Ημέρα 3η

hmarc2

Με τον πλέον συναρπαστικό τρόπο, όπως άλλωστε ξεκίνησε, έπεσε η αυλαία των αγώνων στον δεύτερο σταθμό του φετινού Hellenic Match RacingTour,που ολοκληρώθηκε στον γραφικό κόλπο της Παροικιάς στην Πάρο.

Το όμορφο νησί των Κυκλάδων, αποδείχτηκε γούρικο για την ομάδα της HellenicPolice, η οποία ανέβηκε για πρώτη φορά στη συνολική παρουσία της στη διοργάνωση, στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στον τελικό, ο ΑλέξανδροςΤαγαρόπουλος και το πλήρωμά του, έκαναν την ανατροπή, καθώς αν και βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την περυσινή νικήτρια του αγώνα της Πάρου,Solgar Ursa Minor, εντούτοις, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-1 και να καταλάβουν την 1η θέση.

Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε η Nespresso VMG Team του Παναγιώτη Μάντη, η οποία νίκησε στον μικρό τελικό με 2-0 την Dark n Stormy-Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη. Η τελευταία ήταν η μεγάλη χαμένη της 3ης και τελευταίας ημέρας των αγώνων.

hmarc1

Ο Στρατής Ανδρεάδης και το πλήρωμά του, αν και αήττητοι στην προκριματική φάση, επέλεξαν ως πρώτοι της βαθμολογίας να αντιμετωπίσουν στα ημιτελικά την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία όμως ηττήθηκαν. Στον έτερο ημιτελικό, η περυσινή νικήτρια ομάδας στον αγώνα της Πάρου, Solgar Ursa Minor, αντιμετώπισε αυτή της NespressoVMG Team. Ο Ιάσονας Σπανομανώλης και το πλήρωμά του, ήταν αυτοί που πήραν το δεύτερο εισιτήριο για τον τελικό, επικρατώντας με 2-1 στις νίκες της ομάδας του Παναγιώτη Μάντη.

Την 8άδα του δεύτερου αγώνα του Hellenic Match Racing Tour 2015 συμπλήρωσαν κατά σειρά οι Tsoulfas Sailing Team, Rebuild Construction, Duende και NCTh.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

4o Olympic Yacht Show: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ στις 10-13 Οκτωβρίου 2024

4o Olympic Yacht Show: Επιστρέφει μεγαλύτερο από ποτέ στις…

Το 4ο Olympic Yacht Show είναι έτοιμο να απογειώσει τις προσδοκίες των επαγγελματιών και φίλων...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style