Δυναμική συμμετοχή της Hullsquared στο Dubai International Boat Show

hullsq 4

 Στο Dubai International Yacht Show συμμετέχει το σκάφος Hullsquared. To νέο μοντέλο της Hullsquared βρίσκεται σε περίοπτη θέση σε ένα stand υψηλής αισθητικής δημιουργώντας ένα σύνολο που μαγνητίζει τα βλέμματα των επισκεπτών και των VIPs.

Εμπνευστής και project manager του Hullsquared είναι ο δραστήριος κ. Κωνσταντίνος Μαρατσίνος ο οποίος βρίσκεται στο Dubai προκειμένου να υποδεχτεί τους υποψήφιους ιδιοκτήτες και να τους ξεναγήσει στο φιλόδοξο πλάνο που έχει χρώμα ελληνικό.

To σκάφος
Η ιδέα της Hullsquared γεννήθηκε στην Ιταλία με σκοπό να λανσάρει ένα σκάφος που θα προσφέρει μοναδικές συγκινήσεις στον ιδιοκτήτη.
Το σκάφος χαρακτηρίζεται από το ιδιαίτερο χώρο διακυβέρνησης που θυμίζει έντονα ιταλικό αυτοκίνητο επιδόσεων ενώ εξασφαλίζει αρκετό ελεύθερο χώρο στο κατάστρωμα για τους επιβαίνοντες.

hullsq 2
Το σκάφος φιλοξενεί έως πέντε άτομα σε αντίστοιχες ανεξάρτητες θέσεις στο κύριο κόκπιτ. H κονσόλα πλοήγησης "δανείζεται" αρκετά στοιχεία σχεδίασης από την αντίστοιχη ενός πολυτελούς αυτοκινήτου. Στο πρυμναίο τμήμα έχει προβλεφθεί χώρος ηλιοθεραπείας. 

hullsq 3

Οι διπλές γάστρες χαρίζουν στο σκάφος εκρηκτική εμφάνιση αλλά και καλή ευστάθεια σε υψηλές ταχύτητες. Η πρόωση του σκάφους μπορεί να γίνει με εξωλέμβιο κινητήρα Evinrude 250 ίππων ή μια Mercury 300 ίππων. Η πλεύση με ταχύτητες μετά τους 55 κόμβους αποτελεί δέλεαρ για όσους έχουν αγωνιστική διάθεση.



Τα πιο Δημοφιλη > Events

212.000 ευρώ συγκεντρώθηκαν στη φιλανθρωπική δημοπρασία Creaid

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η φιλανθρωπική δημοπρασία έργων τέχνης της Creaid, "Art & Design".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style