In-Club Match Race 2015 –ACT1

inclub3

Σε συνέχεια της περσινής πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, η πρώτη φάση του ενδο-ομιλικού πρωταθλήματος για το 2015, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22 Φεβρουαρίου.

Η αξία που παίρνουν οι μαθητές μέσα από αυτή, καθώς και η ταχύρυθμη πρόοδος που βιώνουν, λειτουργούν ως καταλύτες ώστε να υπάρχει ραγδαία άνοδος στον αριθμό των μαθητών αλλά και στο να πετυχαίνεται η διακράτηση τους μέσα στον χρόνο.

Το match racing, με την πίεση που δημιουργεί, ωθεί τον μαθητή να μάθει γρήγορα και σωστά ιστιοπλοΐα μέσα από μια άκρως διασκεδαστική διαδικασία. Όμως, φεύγοντας από την σφαίρα της εκπαίδευσης, δεν έχει νόημα να στήνει κανείς ετοιμοπόλεμα πληρώματα για match race και τελικά να μην υπάρχουν ευκαιρίες να αποσβέσουν την προσπάθειά τους.

Στον όμιλό, υπάρχουν όλες τις υποδομές για να στηθεί το καλύτερο match race πρωτάθλημα για αυτούς. Σκάφη, φουσκωτά, σημαδούρες, γραμματεία, εγκαταστάσεις, έτοιμες ομάδες και το βασικότερο: τεχνογνωσία όσο κανένας άλλος όμιλος στην χώρα.

Έτσι, αρχίζοντας από το 2014 στήθηκε ένα circuit 5 αγώνων, το In-Club Match Race. Ένα circuit που είναι βέβαιο ότι θα γίνεται κάθε χρόνο αφού θα έχει όλα τα συστατικά της επιτυχίας του Match Race Academy: Θα είναι οικονομικό και θα δίνει πολύ αξία στους συμμετέχοντες που θα αποφασίσουν να συμμετέχουν.

Αν και είναι “In-club”, οι αγώνες είναι ανοικτοί και σε «εξωσχολικούς» σε μια προσπάθεια να δοθεί στις ομάδες η δυνατότητα να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και με «αγνώστους» αντιπάλους. Ταυτόχρονα, οι αγώνες θα είναι grade 4 και έτσι όλοι οι συμμετέχοντες θα μαζεύουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη του match race! To βασικότερο; Θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέα πληρώματα του ομίλου να γνωρίσουν το match racing σε πραγματικές συνθήκες «μάχης»!

inclub1

Σε συνέχεια της περσινής πολύ πετυχημένης διοργάνωσης, η πρώτη φάση του ενδο-ομιλικού πρωταθλήματος για το 2015, πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 21-22/2. Οι αντίπαλες ομάδες είχαν να αντιμετωπίσουν συνθήκες μπουνάτσας το μάλλον καλοκαιρινό Σάββατο, και συνθήκες που τους έφτασαν στα όριά τους την Κυριακή με ανέμους 5 μποφόρ και έντονο κυματισμό.

Την πρώτη αυτή φάση κέρδισε η ομάδα του Μιχάλη ΒαΪδάνη ακολουθούμενη από τις ομάδες των Παπαγεωργίου και Κοντογιαννοπούλου. Τα συνολικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Skippers Full Name Nation (e.g.ITA) Final Position

Vaidanis Michalis GRE 1
Papageorgiou Angelos GRE 2
Kontogianopoulou Maria-Christina GRE 3
Angelakis Manos GRE 4
Kalapotharakos Stratos GRE 5
Tsoubanas Yiannis GRE 6
Kouniaki Eleni GRE 7
Politopoulos Romylos GRE 8

inclub2

Το ACT 2 έχει προγραμματιστεί για το επόμενο Σαββατοκύριακο 28/2-1/3 και με τους ήδη ανεβασμένους ρυθμούς, το θέαμα αναμένεται εντυπωσιακό και ο συναγωνισμός πολύ έντονος!

Σύμμαχοι και αρωγοί της φετινής προσπάθειας είναι οι εταιρίες Volvo , Hilton, Royal Wood και Sony ενώ τo σημαντικό κομμάτι της Επικοινωνίας έχει αναλάβει το περιοδικό Skipper ONDECK. Παράλληλα, το Nova θα καλύψει όλες τις φάσεις του τηλεοπτικά. Όλοι οι χορηγοί, παρέχουν κάποια πολύ ιδιαίτερα δώρα για τους δικούς μας, εσωτερικούς νικητές και μαθητές του Match Race Academy:

• Η Volvo, προσφέρει ένα συλλεκτικό Volvo Ocean Race μοντέλο της για test drive 2 ημερών σε κάθε μέλος του πληρώματος στους νικητές του καθενός από τους 5 αγώνες της χρονιάς!

• Η Sony, θα δώσει στους νικητές της γενικής κατάταξης όλης της σειράς των αγώνων ένα από τα κορυφαία της tablet της σε κάθε μέλος του πληρώματος!

• Η Royal Wood θα ανταμείψει με μοναδικά ξύλινα γυαλιά ηλίου τους νικητές του καθενός από τους 5 αγώνες της χρονιάς!

• Το Hilton, θα προσφέρει στα μέλη του πληρώματος των overall νικητών από ένα μοναδικό γεύμα για 2 άτομα!

• To Skipper ONDECK θα παρουσιάσει λεπτομερώς μέσα από τις σελίδες του το προφίλ και την εμπειρία των νικητών overall.

Οι ημερομηνίες των αγώνων έχουν προγραμματιστεί για το φετινό circuit όπως παρακάτω:

ACT I – 21-22/2/2015
ACT II – 28/2-1/3/2015
ACT III – 28-29/3/2015
ACT IV – 25-26/4/2015
ACT V – 4-5/7/2015
Οι παραπάνω ημερομηνίες αποτελούν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε φίλοι του αθλήματος, να μπορέσουν να γνωρίσουν και να παρακολουθήσουν αγώνες τύπου match racing από το Εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος.

Τα πιο Δημοφιλη > Events

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ILCA 2024 | Aγωνία για την Ολυμπιακή…

Παράταση στην αγωνία για τα τέσσερα ευρωπαϊκά Ολυμπιακά εισιτήρια που είναι προγραμματισμένα να δοθούν αυτές...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style