Golden Yachts O’REA: Η επιτομή της νέας γενιάς του yachting

Golden Yachts O’REA i epitomi tis neas genias tou yachting

Το ναυπηγείο Golden Yachts σηματοδοτεί την επιτομή της νέας γενιάς του yachting με την κατασκευή της νέας θαλαμηγού O’REA.

StudioReskos05554

Το ελληνικό ναυπηγείο Golden Yachts προέβη στην καθέλκυση του 78-μέτρου O’REA το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως η επιτομή της νέας γενιάς του yachting. Το εξωτερικό της θαλαμηγού έχει σχεδιάσει το Studio Vafiadis, το οποίο σε συνεργασία με το Studio Massari Design επιμελήθηκε και το interior styling. Η καθέλκυση του 78-μετρου σκάφους πραγματοποιήθηκε σε μια ιδιαίτερα δραστήρια περίοδο για το ναυπηγείο μετά την παράδοση του O’EVA, του O’NEIRO καθώς και του διεθνώς βραβευμένου από το BOAT International, Project X.

  StudioReskos05788

Οι εξωτερικοί χώροι συνδέονται αρμονικά με τους εσωτερικούς με μοναδικό διαχωριστικό υλικό το γυαλί. Το αποτέλεσμα της εσωτερικής διακόσμησης που προκύπτει δίνει έμφαση στη δεξιοτεχνία των γυάλινων υλικών, των μαρμάρινων δαπέδων, τις απαλές καμπύλες δημιουργώντας μια διάθεση φιλόξενης πολυτέλειας.

StudioReskos05801

Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του σκάφους αποτελούν η μεγάλη πισίνα με γυάλινο πυθμένα στο κυρίως deck, επιτυγχάνοντας τη διάχυση του φωτός στο beach house, το ειδικά διαμορφωμένο beach house με Hammam, Sauna και massage room καθώς και η πολυτελής owner’s σουίτα με ιδιωτικό γραφείο.

  StudioReskos05514

Ακόμη, το υψηλά εξελιγμένης μηχανολογίας και τεχνολογίας σκάφος, διαθέτει Dynamic Positioning System, επιτρέποντας στο σκάφος να παραμένει στο ίδιο σημείο χωρίς να ρίξει άγκυρα καθώς και το σύστημα Tier ΙΙΙ για την εξασφάλιση χαμηλών ρύπων.

StudioReskos05785

Η νέα θαλαμηγός είναι ήδη ναυλωμένη για όλη την καλοκαιρινή περίοδο και θα παρουσιαστεί στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό το Σεπτέμβριο του 2023.

StudioReskos05539

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style