SNOWFLAKE Magazine: Το βουνό έχει το δικό του περιοδικό

Snowflake magazine periodiko gia to vouno

Μαζί με τα πρώτα χιόνια, το SNOWFLAKE Magazine σας προσκαλεί στις λευκές πλαγιές του Παρνασσού, για ένα απολαυστικό ταξίδι στο μαγικό κόσμο του βουνού.

Snowflake 1 spreads 2

Η νέα πολυτελής δίγλωσση έκδοση (Αγγλικά - Ελληνικά) της OnDeck Media σε συνεργασία με τη δραστήρια Snowflake Winter School, είναι αφιερωμένη στη χιονοδρομία, τις ορεινές δραστηριότητες και το lifestyle στο βουνό. Με πλούσια θεματολογία και εξειδικευμένα άρθρα, το πρώτο τεύχος του Snowflake δίνει το λόγο σε έμπειρους χιονοδρόμους και εκπαιδευτές, οι οποίοι μας μεταφέρουν τη μεγάλη τους αγάπη για το βουνό και μας μυούν στο χώρο του σκι, του snowboard, του splitboard και του ορειβατικού σκι. Με συνεντεύξεις αθλητών, ταξιδιωτικά άρθρα, luxury προτάσεις διαμονής και exclusive επιλογές για τους λάτρεις του βουνού και των χειμερινών αποδράσεων στη φύση, το επίσημο περιοδικό της Snowflake Winter School διανέμεται δωρεάν σε ειδικά stands, με αφετηρία το lounge της σχολής και διανομή σε στρατηγικά σημεία της ευρύτερης περιοχής του Παρνασσού.

Snowflake 1 spreads 3

Αναφερόμενος στη νέα έκδοση και τη νέα συνεργασία, ο δημιουργός της OnDeck Group, Γεράσιμος Γερολυμάτος, δήλωσε: «Όλοι μας κοιτάμε ψηλά, μας ενώνει το στοιχείο του νερού σε κάθε μορφή του, η αγάπη και ο θαυμασμός για τις ορεινές δραστηριότητες σε όλα τα υψόμετρα και, κυρίως, απευθυνόμαστε στους ίδιους περιπετειώδεις αναγνώστες: εσάς». Από την πλευρά του, ο Διονύσης Πανουργιάς, συνιδιοκτήτης της Snowflake Winter School, ευχήθηκε βουνά γεμάτα χιόνια, τονίζοντας ότι ο αρχικός σκοπός της σχολής είναι η μετάδοση της τέχνης της χιονοδρομίας με την ταυτόχρονη μετουσίωση της αγάπης για το βουνό και το σεβασμό στο μεγαλείο της φύσης.

Snowflake 1 spreads 4

Από τις πιο δραστήριες σχολές εκμάθησης Ski & Snowboard που δραστηριοποιείται στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, στα Κελάρια 1950, η Snowflake Winter School ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2015 από μία ομάδα έμπειρων εκπαιδευτών στο χώρο της χιονοδρομίας. Με σημαντική επαγγελματική πορεία σε πολλές σχολές σκι στην Ελλάδα και την Ευρώπη, οι εκπαιδευτές της Snowflake μυούν κάθε χρόνο μικρούς και μεγάλους στα μυστικά του αθλήματος, μεταδίδοντας σε όλους την αγάπη τους για το βουνό, πάντα με προτεραιότητα στην ασφάλειά σας.

Snowflake 1 spreads 5

Snowflake 1 spreads 6

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style