Riginos x Wellcraft & Four Winns

RIGINOS x Wellcraft & Four Winns

Η RIGINOS καλωσορίζει δυο νέες αντιπροσωπείες σκαφών αμερικανικής καταγωγής, τη Wellcraft και τη Four Winns που ανήκουν στο Group Beneteau.

Η Wellcraft με καταγωγή από τη Φλόριντα, αποτελεί για πάνω από έξι δεκαετίες, μια θρυλική μάρκα που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των θαλάσσιων μέσων αναψυχής. Τα σκάφη της Wellcraft είναι γρήγορα, ισχυρά και αξιόπιστα με ταχύτητες πλεύσης 40+ κόμβων. Η εταιρεία θέλοντας να ανταποκριθεί στις πιο δύσκολες απαιτήσεις της αγοράς, διευρύνει τα μοντέλα της με μια νέα γενιά cruiser επιδόσεων που θα παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων και λειτουργιών, ιδανική για όλους τους καιρούς και ανταποκρινόμενη σε κάθε πρόκληση.

Το Wellcraft 355 (10.9m) ένα σκάφος 4Χ4 με εξαιρετική σχεδίαση, άνεση, ταχύτητα και αξιοπλοΐα, αναλαμβάνει την ηγεσία της σειράς. Σχεδιασμένο για να ξεπεράσει και τις πιο υψηλές απαιτήσεις, το Wellcraft 355 συνδυάζει υψηλές επιδόσεις με 3 κινητήρες MERCURY 300 V8 με την πολυτέλεια και την άνεση.

Οι άνετοι χώροι στο κλειστό deck και ο πλήρης εξοπλισμός του σκάφους δίνουν προστασία από όλους τους καιρούς, ενώ η ευρύχωρη μπροστινή καμπίνα με χωριστή τουαλέτα και ντους παρέχει την ιδιωτικότητα που απαιτείται στις διακοπές. Συνολικά, το σκάφος μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα και η εξαιρετική διαρρύθμισή του το κάνει το ιδανικό τόσο για την οικογένεια, όσο και για τη παρέα. Στον εξωτερικό χώρο, οι τρεις μεγάλες ξαπλώστρες στη πλώρη δημιουργούν το απόλυτο σκηνικό πολυτελούς χαλάρωσης.

Wellcraft 355

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Wellcraft 355 εδώ

H Four Winns διαθέτει διεθνή φήμη 50 ετών ως κατασκευάστρια εταιρεία εκλεπτυσμένων και εξελιγμένων σκαφών αναψυχής. Η αρμονία, το στυλ και η κομψότητα που χαρακτηρίζουν τα μοντέλα της, σε συνδυασμό με την ευελιξία προσαρμογής τους σε χρώματα, φινιρίσματα και εξοπλισμό, καλύπτουν τις ανάγκες των ιδιοκτητών τους σε όλο τον κόσμο.

Το ναυπηγείο λάνσαρε πρόσφατα το πρώτο της μηχανοκίνητο καταμαράν 12 μέτρων, το TH36 με εξωλέμβιες μηχανές, το οποίο συνδυάζει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες με τη κομψότητα και την άνεση.
Διαθέτει μεγάλο εξωτερικό χώρο και δύο διπλές καμπίνες με δυο τουαλέτες που έχουν την δυνατότητα να φιλοξενήσουν με μεγάλη άνεση έως 4 άτομα. Κατασκευασμένο με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το ολοκαίνουργιο καταμαράν TH36 είναι η επιτομή του διαχρονικού σχεδιασμού.

Wellcraft Helicopter Horizontal 2589 copy 1024x600

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Four Winns TH36 εδώ.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style