Εγκαίνια του καταστήματος CAVO YACHTING από την ΚΑΤΡΑΔΗΣ

Cavo Yachting neo katastima Katradis

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα τελέστηκαν στις 24/10 τα εγκαίνια της καινούργιας επιχειρηματικής δραστηριότητας της ΚΑΤΡΑΔΗΣ στον χώρο της Ναυτιλίας.

Το γεγονός έλαβε χώρα στο καινούργιο κατάστημα λιανικής της εταιρίας που βρίσκεται στην Ακτή Θεμιστοκλέους στο νούμερο 14 στην μαρίνα Ζέας του Πειραιά.

Katradis 125edit

Την εκδήλωση τίμησαν σημαντικές παρουσίες από τον χώρο της Ναυτιλίας, δίνοντας το παρόν στο νέο δυναμικό βήμα της εταιρείας.

Το κατάστημα, υπό τον διακριτικό τίτλο Cavo Yachting, πρόκειται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες στον χώρο των σκαφών αναψυχής, ανοίγοντας έναν νεό δρόμο για την εταιρία σε έναν κλάδο που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση στην χώρα μας τα τελευταία χρόνια.

Σχοινιά, ανόδια, είδη καθαρισμού και συντήρησης, ρουχισμός και σερβίτσια φαγητού είναι μερικές από τις επιλογές που παρουσιάζει και διαθέτει το κατάστημα στους πελάτες του, καλύπτοντας πλήρως τις απαιτήσεις με το σύνολο των προιόντων ανά κατηγορία.

Katradis 10

Το κατάστημα είναι ήδη ανοιχτό από την καλοκαιρινή περίοδο και σημειώνει συνεχή επιτυχία, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμα φορά το όνομα ΚΑΤΡΑΔΗΣ στον χώρο της Ναυτιλίας.

Παράλληλα το Cavo Yachting παρέχει στους πελάτες του και on-line εξυπηρέτηση μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος www.cavo-yachting.gr

Katradis 1edit

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style