Istion Yachting και HMRT: Ανοίγουν πανιά μαζί!

Istion Yachting HMRT sail together

Το HMRT και η Istion Yachting με χαρά επεκτείνουν την συνεργασία και για τον τελικό της διοργάνωσης του 2022!

To HMRT επέστρεψε για 9η χρονιά εδραιώνοντας τη θέση του ως ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και ανταγωνιστικά εγχώρια ιστιοπλοϊκά events. Με σημαντική προϊστορία και εμπειρία στις ελληνικές θάλασσες το Tour πλησιάζει στον τερματισμό του και όλα θα κριθούν στον μεγάλο τελικό της Αθήνας, 23 με 25 Σεπτεμβρίου.

Με πολυετή εμπειρία στο yachting και με στόλο άνω των 230 σκαφών, προερχόμενων από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ναυπηγεία, η Istion Yachting αποτελεί έναν από τους παλαιότερους συμμάχους και χορηγούς του HMRT.

Συμπληρώνοντας εφέτος 30 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας γεμάτα αστείρευτη εφευρετικότητα, η Istion Yachting παραμένει απόλυτα αφοσιωμένη στο όραμά της για την πρόοδο του Ελληνικού Θαλάσσιου Τουρισμού.

Αναδιαμορφώνοντας τα πρότυπα των υπηρεσιών ναύλωσης, πώλησης και διαχείρισης σκαφών κάνει την αριστεία πράξη και καταγράφει αξιοσημείωτα στοιχεία στο μέγεθος του στόλου της, στην ποικιλία τύπων σκαφών, στον αριθμό ευχαριστημένων επισκεπτών και στο δίκτυο έμπιστων και εξειδικευμένων συνεργατών.

Από την άνεση ενός από τα πολυτελή catamarans του στόλου της Istion οι εκλεκτοί καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Μεγάλο Τελικό και να ζήσουν μια ξεχωριστή ιστιοπλοϊκή εμπειρία.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Στη Μαρίνα Φλοίσβου το «Legend Ericsson 1» του Ocean…

Το αγωνιστικό ιστιοπλοϊκό «Legend Ericsson 1» του Ocean Race, κατέπλευσε στη Μαρίνα του Φλοίσβου για...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style