D-Marin: Επταψήφια Επένδυση του Ομίλου στη Νέα Μαρίνα Punta Faro

D-Marin Ependysi Punta Faro

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τα ΜΜΕ και τις τοπικές αρχές.

H D-Marin, ένα δίκτυο premium μαρίνων, διοργάνωσε εχθές (5 Σεπτεμβρίου 2022) στη μαρίνα Punta Faro μία αποκλειστική εκδήλωση για δημοσιογράφους, με σκοπό να παρουσιάσει επίσημα την ένταξη της νέας μαρίνας στο διευρυμένο δίκτυό της. Η D-Marin ολοκλήρωσε την εξαγορά της Punta Faro την 1η Αυγούστου 2022, και έγινε η 16η μαρίνα που ενσωματώθηκε στον Όμιλο και η 1η μαρίνα που διαθέτει η εταιρία στην Ιταλία.

Με τη συμμετοχή τοπικών αρχών και ΜΜΕ από όλη την Ευρώπη, ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin τόνισε τη σημασία της εξαγοράς της μαρίνας Punta Faro για το δίκτυο της D-Marin, και της παροχής στους πελάτες της ενός επιπλέον ταξιδιωτικού προορισμού κρουαζιέρας.

Oliver Dörschuck CEO of D Marin Paola Piovesana Director of Punta Faro Marina

Oliver Dörschuck, CEO of D-Marin & Paola Piovesana, Director of Punta Faro Marina

Ανακοίνωσε, επίσης, την απόφαση της εταιρείας να αφιερώσει την επταψήφια επένδυση στη μαρίνα Punta Faro, η οποία θα περιλαμβάνει την εισαγωγή ασύρματου δικτύου υψηλής ταχύτητας, τη χρήση καινοτόμων τεχνολογιών φιλικών προς το περιβάλλον, καθώς και το σχεδιασμό πλήρης ανανέωσης των μονάδων υγιεινής της μαρίνας, αλλά και βελτιώσεις στις ήδη υπάρχουσες προβλήτες. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια σχετικής επιγραφής, επισφραγίζοντας τη μεγάλη σημασία της τελετής.

Ο Oliver Dörschuck, Διευθύνων Σύμβουλος της D-Marin, δήλωσε: "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Punta Faro στο δίκτυο της D-Marin και να γιορτάσουμε την απόκτηση της πρώτης μας μαρίνας στην Ιταλία, καθώς συνεχίζουμε να αυξάνουμε την παρουσία μας σε όλες τις περιοχές της Μεσογείου και των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε στη συγκεκριμένη μαρίνα ως μέρος της αποστολής μας να δημιουργήσουμε βιώσιμες και προηγμένες μαρίνες για τις σημερινές και τις μελλοντικές γενιές. Η νέα τεχνολογία θα προσφέρει βελτιωμένες εμπειρίες στους πελάτες μέσω της αυξημένης ψηφιοποίησης, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης προηγμένων συστημάτων online κρατήσεων και ασφάλειας σκαφών. Θεωρούμε τους εαυτούς μας αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας».

Η Paola Piovesana, Διευθύντρια της μαρίνας Punta Faro πρόσθεσε: "Είναι υπέροχο να βλέπω όλους τους επισκέπτες μας να απολαμβάνουν τη φιλοξενία στη μαρίνα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για τη νέα μας συνεργασία με το δίκτυο της D-Marin. Ανυπομονώ οι πελάτες μας να μπορέσουν να επωφεληθούν από τις υψηλές εμπειρίες που παρέχουμε και να απολαύσουν το υψηλότερο επαγγελματικό επίπεδο εξυπηρέτησης."

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

RIGINOS x Wellcraft & Four Winns

Riginos x Wellcraft & Four Winns

Η RIGINOS καλωσορίζει δυο νέες αντιπροσωπείες σκαφών αμερικανικής καταγωγής, τη Wellcraft και τη Four Winns...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Efarmosmeni Thalassia prostasia

Καινοτόμος Εκπαίδευσ…

Ολοκληρώθηκε στο ανατολικό Αιγαίο ένα πρωτοποριακό μάθημα «Εφαρμοσμένης Θαλάσσιας Προστασίας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega watches and golf

Η OMEGA και το Golf

Το golf αποτελεί την ιδανική απεικόνιση των αξιών και της...

Style