ONDECK MEDIA: Οι καλοκαιρινές εκδόσεις

Ondeck media summer editions

Ολοκληρώθηκαν για μία ακόμα χρονιά οι καλοκαιρινές εκδόσεις με την υπογραφή της ONDECK MEDIA.

Συνώνυμη με premium εκδόσεις, η βραβευμένη εκδοτική εταιρεία τίμησε για μία ακόμα χρονιά τις συνεργασίες της με πρωταγωνιστικά ονόματα από το χώρο του θαλάσσιου τουρισμού, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα επίσημα περιοδικά των δύο μεγαλύτερων μαρινών της Αττικής, της Μαρίνας Φλοίσβου και της D-Marin Ζέας. Με πλούσια ύλη, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις με πρωταγωνιστές της ελληνικής επιχειρηματικής αλλά και κοινωνικής σκηνής, ταξιδιωτικές προτάσεις, παρουσιάσεις τελευταίων μοντέλων σκαφών και κορυφαίων ναυπηγείων σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι δύο εκδόσεις της ONDECK MEDIA αναδεικνύουν το τουριστικό brand name της Ελλάδας και προσκαλούν τους αναγνώστες σε ένα αέναο ταξίδι στις πιο όμορφες γωνιές της χώρας.

Magazine Mockup SpreadCover PHI008 PRETTY LITTLE ISLANDS

Spread Pages PHI008 JEFF KOONS

Spread Pages PHI008 ROSSINAVI ONEIRIC

Spread Pages PHI008 THE ELLINIKON

Η φετινή έκδοση του φ Magazine, του επίσημου περιοδικού της Μαρίνας Φλοίσβου, δίνει μεταξύ άλλων το λόγο στους μικρούς νησιωτικούς παραδείσους που υπόσχονται ένα ήρεμο και ξεκούραστο καλοκαίρι μακριά από την πολυκοσμία, συνομιλεί με τον ιδρυτή της Alpha Marine, Νικόλαο Δαφνιά, και τον Έλληνα σχεδιαστή κοσμημάτων, Γιάννη Σεργάκη, αποκαλύπτει την πόλη του μέλλοντος του Ελληνικού, που γίνεται μέρα με τη μέρα πραγματικότητα στο μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη, και παρουσιάζει τη νέα εποχή του βιώσιμου yachting στο μεγαλειώδες Rossinavi Oneiric με τη σχεδιαστική υπογραφή των Zaha Hadid Architects.

 

Caoz14Refit ZMM004

ZMM004 Hotels

ZMM004 PiraeusCityReport

ZMM004 TechnohullsExcellence

 

Η νέα έκδοση του Zea Marina Magazine, του επίσημου περιοδικού της D-Marin Ζέας, επανασυστήνει το νέο, σύγχρονο, φιλικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Πειραιά μέσα από δυνατές επενδυτικές κινήσεις που μεταμορφώνουν το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας σε μια πόλη που χαίρεσαι να ζεις, ταξιδεύει με εντυπωσιακά yachts και ιστιοπλοϊκά στο εναλλακτικό Αιγαίο, την Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Λέσβο, αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία μέσα από νέες ξενοδοχειακές αφίξεις που αφηγούνται την πολυτέλεια της απλότητας και παρουσιάζει την ιστορία της Technohull, του πρωτοποριακού ελληνικού brand πολυτελών σκαφών αναψυχής, που καταθέτει το δικό του statement στην παγκόσμια ναυπηγική σκηνή.

Magazine Mockup SpreadCover TRN035 O NOB SE ARITHMOUS

Spread Pages TRN035 PHYSICOTHERAPY

Spread Pages TRN035 WATERSKI WAKEBOARD

 

Στις φετινές ειδικές εκδόσεις της ONDECK MEDIA προστέθηκε και το περιοδικό ΤΡΙΑΙΝΑ του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Ένα ιστορικό περιοδικό που εκδίδεται από το 1979 με στόχο την ενημέρωση των αναγνωστών για τα αθλητικά δρώμενα, διοργανώσεις, πρωταθλήματα, μεγάλα αθλητικά meetings στον υγρό στίβο, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του αθλητικού χώρου, αλλά και για την κοινωνική ζωή των μελών του Ομίλου, με πλούσια θεματολογία.

 

 

IonianIslands SpreadCover ONC002

Τέλος, με την υπογραφή της OnDeck Media κυκλοφόρησε φέτος και το 2ο τεύχος του On. Charter. Μία υψηλής αισθητικής έκδοση στοχευμένη στο boat chartering και αφιερωμένη στον Θαλάσσιο Τουρισμό, το Eνοικιαζόμενο Σκάφος (bareboat και επανδρωμένο), την Ελλάδα και το Επαγγελματικό Yachting. Με δωρεάν διάθεση στα επαγγελματικά σκάφη μέσω του δικτύου Ondeck, καθώς και εντυποδιανομής από εξειδικευμένη εταιρεία, το περιοδικό αποτελεί βασικό μέσο ενημέρωσης για εκατοντάδες χιλιάδες τουρίστες, με ταξιδιωτικά αφιερώματα, παρουσιάσεις σκαφών, ρεπορτάζ αγοράς, lifestyle προτάσεις για διαμονή, φαγητό και διασκέδαση και πολλά άλλα.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style