Η επίσημη παρουσίαση της Alva Yachts Hellas

Alva Yachts Hellas Future is here

Παρουσία στελεχών από το επιχειρηματικό και πολιτικό στερέωμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση της Alva Yachts Hellas, αποκλειστικής αντιπροσώπου Ελλάδος και Κύπρου των ομώνυμων σκαφών. 

Σε μια κατάμεστη αίθουσα από επαγγελματίες και παράγοντες του ναυπηγικού στερεώματος καθώς και των ιδρυτών του πρωτοποριακού ναυπηγείου με έδρα της Γερμανία και μετά από εισαγωγή του κ. Διογένη Βενετόπουλου, CEO της Alva Yachts Hellas, τον λόγο πήρε ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος, αφού ανέφερε την σημαντικότατη θέση του θαλάσσιου τουρισμού στην οικονομία της χώρας. Ο Υπουργός προέτρεψε την Alva Yachts να εξετάσει την κατασκευή των πρωτοποριακών σκαφών της στα Ελληνικά ναυπηγεία, τα οποία διαθέτουν υψηλή τεχνογνωσία και ειδικευμένο εργατικό δυναμικό, προσφέροντας εξαιρετική σχέση ποιότητας-κόστους.

Alva Yachts Hellas future 1

Στη συνέχεια, ο εμπορικός διευθυντής κ.Dennis De Roos παρουσίασε την γκάμα των προσφερόμενων yachts, από το Eco Cruise 50 μέχρι το εκπληκτικό καταμαράν Ocean Eco 90 με πάνω από 500 τμ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Όλα τα σκάφη διαθέτουν προηγμένο σύστημα διαχείρισης/κατανομής ηλιακής ενέργειας που τους επιτρέπει να κινούνται αυτόνομα σε απεριόριστη εμβέλεια με ταχύτητα 3.5-4 κόμβους, ενώ σε υψηλότερες ταχύτητες η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται έως και 90% σε σχέση με συμβατικά σκάφη.

Alva Yachts Hellas future 4

Η εκδήλωση έκλεισε με ανταλλαγή απόψεων γύρω από το θέμα της κλιματικής αλλαγής, της κυκλικής πράσινης και μπλε οικονομίας, και του ρόλου της νέας τεχνολογίας στην ναυτιλία, ιδίως στον θαλάσσιο τουρισμό.

Alva Yachts Hellas future 2

Τα σκάφη της Alva Yachts είναι άμεσα διαθέσιμα για παραγγελία και διαμόρφωση ανάλογα με τις απαιτήσεις των αγοραστών τους.

Alva Yachts Hellas future 5

 

Alva Yachts Hellas future 6

Alva Yachts Hellas future 7

Alva Yachts Hellas future 8


Πληροφορίες 

Alva Yachts Ελλάς 
Λεωφ. Συγγρού 214 - Καλλιθέα 176 72
Τηλ 216 2020 022  - +30 6945 411277

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

D-Marin Ependysi Punta Faro

D-Marin: Επταψήφια Επένδυση του Ομίλου στη Νέα Μαρίνα Punta…

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τα ΜΜΕ και τις τοπικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Efarmosmeni Thalassia prostasia

Καινοτόμος Εκπαίδευσ…

Ολοκληρώθηκε στο ανατολικό Αιγαίο ένα πρωτοποριακό μάθημα «Εφαρμοσμένης Θαλάσσιας Προστασίας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega watches and golf

Η OMEGA και το Golf

Το golf αποτελεί την ιδανική απεικόνιση των αξιών και της...

Style