Καγιαλής – Ορφανός στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 49er 2022

Kagialis Orfanos Europaiko Protathlima 49er 2022

Στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 49er μπαίνουν από την Τρίτη 5 Ιουλίου στο Αρχους της Δανίας οι Παύλος Καγιαλής και Γιάννης Ορφανός για να διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα και πολλές εμπειρίες.

Στη διοργάνωση υπάρχει συμμετοχή 100 σκαφών από 28 χώρες με την έναρξη των ιστιοδρομιών να γίνεται στις 5 Ιουλίου, τα προκριματικά να ολοκληρώνονται στις 7 Ιουλίου και το Medal Race να διεξάγεται στις 10 Ιουλίου.

Kagialis Orfanos european 2

Είναι το πρώτο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που γίνεται με τους καινούργιους κανονισμούς των νέων υλικών που υποχρεούνται να έχουν οι αθλητές ώστε να πάρουν μέρος και η πρόκληση είναι μεγάλη για όλους τους ιστιοπλόους.

Όπως δηλώνει ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής: «Είμαστε σε πολύ καλή φόρμα δεδομένων των συνθηκών ότι είμαστε μόνο 10 μήνες ομάδα στην συγκεκριμένη κατηγορία και έχουμε κάνει ότι περνάει από το χέρι μας για να βρεθούμε σε αυτό το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να αποκομίσουμε όσο περισσότερα στοιχεία γίνεται από τις μεγάλες ομάδες που συμμετέχουν, σαν την Αγγλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Γαλλία, την Πολωνία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ισπανία και την Αυστραλία που έχουν την τεχνογνωσία στην συγκεκριμένη κατηγορία και είναι πολυάριθμες με αποτέλεσμα να εξελίσσονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς.»

Kagialis Orfanos european 3

Είναι ο τέταρτος επίσημος διεθνής αγώνας των δύο ιστιοπλόων από τότε που αποτέλεσαν δίδυμο στη νέα κατηγορία με στόχο πάντα την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Kagialis Orfanos european 4

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

D-Marin Ependysi Punta Faro

D-Marin: Επταψήφια Επένδυση του Ομίλου στη Νέα Μαρίνα Punta…

Η ανακοίνωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργανώθηκε για τα ΜΜΕ και τις τοπικές αρχές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Archipelago Efarmosmeni Thalassia prostasia

Καινοτόμος Εκπαίδευσ…

Ολοκληρώθηκε στο ανατολικό Αιγαίο ένα πρωτοποριακό μάθημα «Εφαρμοσμένης Θαλάσσιας Προστασίας».

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega watches and golf

Η OMEGA και το Golf

Το golf αποτελεί την ιδανική απεικόνιση των αξιών και της...

Style