Η Environmental Protection Engineering (EPE) εισάγει το νέο της τμήμα αποκλειστικά για βιώσιμες λύσεις στα Superyachts

Environmental Protection Engineering (EPE) sustainability

Η EPE, ο πρωτοπόρος Έλληνας κατασκευαστής λύσεων τεχνολογικής αιχμής για την προστασίας του περιβάλλοντος, ίδρυσε την EPE Yachting - ένα νέο τμήμα που προσφέρει βιώσιμες λύσεις για την αγορά των superyachts.

Η εταιρεία προσφέρει τεχνολογίες επεξεργασίας νερού και μείωσης εκπομπών ρύπων καθώς και επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού συστημάτων και σκαφών.

Η EPE είναι ήδη μια καθιερωμένη εταιρεία στον θαλάσσιο τομέα, η οποία εισήγαγε, εγκαθίδρυσε και συνεχίζει να καθορίζει την έννοια της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος από το 1977, με μακροχρόνιο ιστορικό και τεχνογνωσία στην αντιμετώπιση πετρελαιοκηλίδων καθώς και στην ανάπτυξη νέων υπερσύγχρονων περιβαλλοντικών τεχνολογιών.

Καθώς όμως η εταιρεία συνεχίζει τα φιλόδοξα σχέδια παγκόσμιας επέκτασής της, έχει δημιουργηθεί ένα αυτόνομο τμήμα και ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο "πράσινων" βιώσιμων λύσεων, προσφέροντας ένα "one-stop shop" για την παγκόσμια αγορά των superyachts.

Dimitris Avdelopoulos

Ο Δημήτρης Αβδελόπουλος, Διευθυντής της EPE Yachting, δήλωσε:

«Οι ιδιοκτήτες και οι διαχειριστές σκαφών επικεντρώνονται ολοένα και περισσότερο στη μείωση του περιβαλλοντικού τους αποτυπώματος. Η πλούσια εμπειρία της EPE χρονολογείται από το 1977 και σημαίνει ότι μπορούμε να προσφέρουμε μια μοναδική προοπτική και μια ασυναγώνιστη σειρά από premium τεχνολογίες και επαγγελματικές υπηρεσίες για τον τομέα των γιοτ.

Η βιωσιμότητα και η πελατοκεντρική αντίληψη και εταιρική κουλτούρα βρίσκονται στον πυρήνα του DNA της EPE Yachting, καθώς προσπαθούμε να εγγυηθούμε εξαιρετικά αποτελέσματα και να εξασφαλίσουμε τη βέλτιστη απόδοση για αποτελεσματικές λειτουργίες στα superyachts».

Το oneTANK - το μικρότερο και πιο ευέλικτο σύστημα επεξεργασίας θαλάσσιου έρματος στον κόσμο (BWTS) - εξαγοράστηκε πέρυσι από την κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία στον χώρο του θαλάσσιου έρματος, την ERMA FIRST, η οποία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την EPE. Ο αναγνωρισμένος παγκοσμίως Γερμανός κατασκευαστής συστημάτων επεξεργασίας θαλάσσιων υδάτων, η RWO, προστέθηκε επίσης στο χαρτοφυλάκιο της ERMA FIRST το 2021.

Τόσο η RWO όσο και το oneTANK είναι διαθέσιμα για την παγκόσμια αγορά των superyachts αποκλειστικά μέσω του χαρτοφυλακίου κορυφαίων λύσεων της EPE Yachting.

Σήμερα, το πλήρες χαρτοφυλάκιο της EPE Yachting περιλαμβάνει:

  • Ballast Water Treatment Systems
  • Bilge Water Treatment
  • Sewage Treatment
  • Fresh Water Solutions
  • Harmful Air Emissions Eliminator
  • On-site Disinfection

Τέλος, η EPE έχει συνάψει αποκλειστικές συνεργασίες και με άλλους κορυφαίους κατασκευαστές, όπως τις Blucher, Evac, Ingersoll Rand, Marioff, Teekay Pipe Coupling, Triclad and Wärtsilä SAM Electronics.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

ABAS MEDYS 2022

H ABAS συμμετέχει στο MEDYS 2022

Η ABAS συμμετέχει στο  Mediterranean Yacht Show με λύσεις οπτικοακουστικών και έξυπνων αυτοματισμών για σκάφη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

first aid on board AED

Αντιμετώπιση καρδιακ…

Η αιφνίδια καρδιακή ανακοπή μπορεί να εμφανιστεί οποιαδήποτε στιγμή, όντας...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

D Marin katharismos akton

D-Marin: Δεσμεύεται για τ…

10 μαρίνες ενώνουν τις προσπάθειές τους για την αντιμετώπιση της...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η RIST Hellas welcomes PDPAOLA

Η RIST Hellas καλωσορίζει τ…

Η RIST Hellas με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζει στο portfolio της...

Style