Δύο μοναδικές προσφορές από την ONDECK MEDIA

ONDECK MEDIA OFFERS

Η νέα χρονιά για την ONDECK MEDIA ξεκινάει με δώρα και μεγάλες προσφορές που συνδυάζουν το αγαπημένο σας περιοδικό Skipper ONDECK  με τις πιο premium εκδόσεις της εταιρείας.

Αποκτήστε με κάθε ετήσια συνδρομή στο Skipper ONDECK τα βιβλία The PEOPLE of Yachting” & "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα": Δύο εκδόσεις με την υπογραφή της βραβευμένης εταιρείας που βάζουν τη θάλασσα στο επίκεντρο και προσκαλούν μικρούς και μεγάλους να νιώσουν το μεγαλείο της.

subscriptionAD book Tsarouchis

Με κάθε ετήσια συνδρομή στο Skipper ONDECK, στην τιμή των 50€, παίρνετε μαζί το πολυτελές Λεύκωμα “The PEOPLE of Yachting”.

Για τους μικρούς φίλους της θάλασσας, με την ετήσια συνδρομή των 40€, σας κάνουμε δώρο το βιβλίο "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα".

Οι πολυτελείς και στοχευμένες εκδόσεις βιβλίων αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι του πλούσιου εκδοτικού portfolio της ONDECK.

Το πολυτελές λεύκωμα “The PEOPLE of Yachting” είναι μία premium έκδοση, η οποία σκιαγραφεί τις προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής της θαλάσσιας αναψυχής. Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, ο πρώτος τόμος του λευκώματος “The PEOPLE of Yachting” αποδίδει φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, δίνοντας ταυτόχρονα το λόγο και στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και καινοτόμες ιδέες.

people openpages Vernicos

«Πίσω από τα Σκάφη και τις Εταιρείες βρίσκονται οι Άνθρωποι. Με αυτό το σκεπτικό δώσαμε το καλύτερο μας εαυτό για μια έκδοση που είχαμε οραματιστεί εδώ και χρόνια. Μια έμπνευση για αυτούς που μας εμπνέουν και κινούν την αγορά του Σκάφους Αναψυχής και του Θαλάσσιου Τουρισμού», είπε ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, ιδρυτής της ONDECK.

PEOPLE SpreadCover

Δίνοντας το λόγο και στους μικρότερους αναγνώστες, το βιβλίο του Άκη Τσαρούχη "Παίζουμε Ιστιοπλοΐα", που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις της ONDECK, αποτελεί ένα εύχρηστο εγχειρίδιο ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά 7-14 ετών και τη γνωριμία με το πρώτο τους σκάφος, το optimist. Το «Παίζουμε Ιστιοπλοΐα» είναι γραμμένο με απλή και κατανοητή γλώσσα. Σκιαγραφεί και κεντρίζει το ενδιαφέρον του μικρού αναγνώστη.

ONDECKbook 1

Με τις καταπληκτικές φωτογραφίες του Χρήστου Πετρόπουλου και την εικονογράφηση της Uptake Design, οι μικροί καπετάνιοι θα απολαύσουν μέσα από τις σελίδες ένα ταξίδι στον μαγικό κόσμο της ιστιοπλοΐας και του optimist, του πιο δημοφιλούς σκάφους. Ένα βιβλίο που μπορεί να γίνει η αφορμή ή το σκαλοπάτι για μια καριέρα, μια αξέχαστη παρέα, μια μοναδική εμπειρία, ένα καταφύγιο, ένας χώρος που προσφέρει πολλαπλά ερεθίσματα που γυμνάζουν σώμα και νου. Και όλα αυτά μέσα από το παιχνίδι στο νερό.

facebook flyer Book

Τα βιβλία κυκλοφορούν σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και είναι άμεσα διαθέσιμα από τις εκδόσεις ONDECK.

 [Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 211 345 5002 και στο email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ]

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style