SEABORN: το επίσημο περιοδικό της TECHNOHULL από την Ondeck Media

Μία έκδοση υψηλού επιπέδου από την ONDECK MEDIA την βραβευμένη εκδοτική εταιρεία. Το SEABORN είναι το επίσημο περιοδικό της TECHNOHULL, του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου ναυπηγείου στην Ελλάδα και ένα από τα κορυφαία στην Ευρώπη.

Το επιτυχημένο ελληνικό brand έχει δεσπόζουσα θέση στο πάνθεον των κατασκευαστών, καθιστώντας περήφανη την ελληνική ναυπηγική σκηνή σε όλο τον κόσμο. Η TECHNOHULL σε αγαστή συνεργασία με την κορυφαία εκδοτική εταιρεία Ondeck Media στο χώρο του Yachting & Luxury Lifestyle ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν ένα πολυτελές coffee table magazine υψηλών προδιαγραφών και κορυφαία ποιότητα παραγωγής. Αυτές είναι οι αξίες που μοιράζονται οι δύο εταιρείες

  Seaborn 2

"Εχουμε πολλά κοινά στοιχεία με την Technohull. H έρευνα, η δοκιμές υλικών, η ανάπτυξη, η αισθητική αναβάθμιση του κλάδου και η εμμονή με την τελειότητα είναι μερικές από τις αξίες που συνυπηρετούμε. Η Technohull οφείλει να έχει ένα premium περιοδικό διεθνούς εμβέλειας όπως και η Ondeck Media να έχει στο στόλο της ένα premium perforance boat. 'Οπερ και εγένετο." σχολιάζει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής των ειδικών εκδόσεων.      

Η α' έκδοση του SEABORN σάς ξεναγεί στο νέο υπερσύγχρονο ναυπηγείο της εταιρείας στο Λαύριο, σε μία έκταση 50 στρεμμάτων, με εκτενή αναφορά στη νέα μονάδα παραγωγής, στο τμήμα σχεδιασμού R&D και στο νέο Showroom στην Olympic Marine. Με αυτό το τρόπο παρουσιάζεται ανάγλυφα η μεγαλύτερη επένδυση που έγινε ποτέ στον κλάδο και μία από τις μεγαλύτερες στην Αττική.
Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του τεύχους, το Omega 47 θα σας παρασύρει σε ένα αξέχαστο ταξίδι δυναμισμού και πολυτέλειας, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Σύμπλευσης, Νίκος Αθανασίου, μοιράζεται μαζί σας την εμπειρία των αποδράσεων με ένα TECHNOHULL. Με πλούσια θεματολογία και υψηλή αισθητική, όπως αρμόζει σε ένα premium περιοδικό, η πρώτη έκδοση του SEABORN βάζει πλώρη για κοσμοπολίτικους αλλά και εναλλακτικούς νησιωτικούς παραδείσους, σας συστήνει το θαλασσινό μεγαλείο μέσα από την αφ’ υψηλού φωτογραφική ματιά της Μαρίνας Βερνίκου, βουτάει στους καλύτερους καταδυτικούς προορισμούς της χώρας και παραδίδει μαθήματα ελληνικής φιλοξενίας σε επιλεγμένα πολυτελή 5άστερα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα.

 

3DCover SBRN01 450


Με υψηλή αισθητική και premium προδιαγραφές, όπως όλα τα έντυπα που φέρουν την υπογραφή της ONDECK MEDIA, η πρώτη έκδοση του SEABORN διατίθεται σε όλο το δίκτυο της TECHNOHULL®, σε high profile events καθώς και σε Yacht Shows σε Ελλάδα και εξωτερικό με πρώτο σταθμό το Olympic Yacht Show στο οποίο το ελληνικό ναυπηγείο θά έχει ισχυρή παρουσία και συνολικά 8 σκάφη στο νερό. 

 

 

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style