H Olympic Marine είναι ο Χρυσός Χορηγός του πολυτελούς λευκώματος PEOPLE of Yachting

Η Olympic Marine είναι ο Χρυσός Χορηγός στο πολυτελές Λεύκωμα "PEOPLE of Yachting " των εκδόσεων ONDECK

Bασικός υποστηρικτής και Χρυσός Χορηγός της πρωτοβουλίας της ONDECK MEDIA για την έκδοση του πολυτελούς λευκώματος PEOPLE είναι η Olympic Marine ΑΕ, μια από τις πιο σύγχρονες  μαρίνες της Μεσογείου. 
Η νέα πολυτελής έκδοση της ONDECK MEDIA σκιαγραφεί τις προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής της θαλάσσιας αναψυχής. Ένα μοναδικό coffee table book που αφηγείται τις ιστορίες των ανθρώπων που επιχειρούν στο Yachting και έχουν διαγράψει μία λαμπρή πορεία. Ο πρώτος τόμος της έκδοσης PEOPLE θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε συνδρομητική βάση.

Η Olympic Marine, μία από τις πιο καλά οργανωμένες μαρίνες της Μεσογείου, αποτελεί το ιδανικό ορμητήριο για τις Κυκλάδες και το Αιγαίο, αλλά και ένα ασφαλές καταφύγιο για όλα τα σκάφη με ολοκληρωμένες υπηρεσίες κι ένα πλήρως εξοπλισμένο ναυπηγείο. Σε προνομιακή θέση, ανατολικά της Αθήνας, και με εύκολη πρόσβαση συνιστά την πιο κομβική μαρίνα της Αττικής

“ Είναι χαρά μας να στηρίζουμε ενέργειες με τις οποίες αναδεικνύεται και προβάλλεται ο κλάδος μας. Η δραστηριοποίηση και η ενημέρωση του κόσμου αποτελεί καταλυτικό παράγοντα για την ανάπτυξη και την τόνωση της σπουδαίας αγοράς του Θαλάσσιου Τουρισμού και της αγοράς του Yachting. Έργα όπως το << People Of Yachting >> δημιουργούν στέρεες βάσεις για να ανθίσει μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη αγορά όπως αυτή του Yachting”, αναφέρει ο κ. Βασίλης Πρίφτης , Olympic Marine CEO.

Ο Γεράσιμος Γερολυμάτος εκδότης και εμπνευστής του έργου δήλωσε χαρακτηριστικά: "Με χαρά υποδεχόμαστε την OLYMPIC MARINE ως Χρυσό Χορηγό στην έκδοση "People of Yachting". Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση για την πρωτοβουλία και την σημαντική υποστήριξη ειδικά σε τέτοιες συνθήκες. Η αξία είναι πολλαπλή. Η OLYMPIC MARINE και το νέο Δ.Σ. στηρίζουν την ανάπτυξη του κλάδου με προσήλωση και μεθοδικότητα. Ως Χρυσός Χορηγός στην πολυτελή και μοναδική έκδοση για τους ανθρώπους του Yachting, η Olympic Marine αποτελεί βασικό μοχλό για την ανάδειξη ενός κλάδου που τροφοδοτεί πολλούς βασικούς τομείς της αγοράς οφέλη των οποίων καρπώνεται το σύνολο και η Ελληνική Οικονομία."

Book Protag 1

«Η έκδοση People of Yachting  αποτελεί μια παρακαταθήκη για την ιστορία του κλάδου. Μια πολύτιμη καταγραφή για ένα κλάδο απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική επιχειρηματικότητα»

  People1

 

peopleriginos

people ekka1

 

omarine


 H έκδοση PEOPLE θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε συνδρομητική βάση.

Αξίζει να αναφερθεί οτι στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Olympic Marine θα διεξαχθεί 1-5 Οκτωβρίου 2021 το Olympic Yacht Show που διοργανώνει η ONDECK EVENTS σε συνεργασία με τη μαρίνα.

 Πληροφορίες 

Τηλ. 211 345 5000
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style