H Bellos Signage Manufacturer: Σήμανση για το S/Y ONDECK με inox

Bellos Signage Manufacturer ανέλαβε τη σήμανση του ιστιοπλοϊκού σκάφους SY ONDECK, 

Από επιγραφές Σκαφών μέχρι προσόψεις κτιρίων αλλά και ψηφιακές εκτυπώσεις, η Bellos Signage Manufacturer παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικής σήμανσης σε στεριά και θάλασσα.

Κάθε τομέας απαιτεί εμπειρία και εξειδίκευση. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη θάλασσα. Ένας ιδιαίτερα απαιτητικός χώρος που έχει τους δικούς του νόμους, γι’αυτό και οι επιγραφές σκαφών δεν είναι απλή υπόθεση. Χρειάζεται σοβαρή μελέτη και ειδικές εφαρμογές με ανοξείδωτα υλικά που να αντέχουν στο νερό, το αλάτι και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Η εξειδικευμένη ομάδα της Bellos λαμβάνει υπόψη της όλες τις ξεχωριστές παραμέτρους και δημιουργεί επιγραφές που αναδεικνύουν κάθε σκάφος, όπως του αξίζει.

bellossign 5 resize

Με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με δημιουργικότητα και πάθος για τελειότητα, η Bellos Signage Manufacturer προσφέρει αξιόπιστες προτάσεις σήμανσης, in house: από την ιδέα και το σχεδιασμό, έως την υλοποίηση και την τοποθέτηση.

Διαθέτοντας τις τεχνικές γνώσεις και τις σχεδιαστικές δεξιότητες, τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας δημιουργούν ονόματα, ανάγλυφα γράμματα ή ακόμα και φωτεινά γράμματα, με διάφορους συνδυασμούς υλικών, όπως ανοξείδωτη (inox) λαμαρίνα και plexiglass. Εστιάζοντας στην κατασκευή φωτεινών επιγραφών, συνδυάζουν την απαραίτητη γνώση για τις καλωδιώσεις σε συνθήκες θαλάσσης με την αγάπη τους για το αντικείμενο, δημιουργώντας ξεχωριστές επιγραφές απόλυτα ταιριαστές με τη σχεδιαστική γραμμή κάθε σκάφους, από απλό μέχρι πολυτελές yacht.

Με επιμονή και έμφαση στις λεπτομέρειες, η έμπειρη ομάδα της Bellos Signage Manufacturer δουλεύει κάθε έργο με ακρίβεια χιλιοστού. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται στο νέο εργοστασιακό χώρο της εταιρείας με υπερσύγχρονα μηχανήματα που κάνουν τη δουλειά τους ακόμα πιο λεπτομερή και αποδοτική. Χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και υλικά τελευταίας γενιάς, παράγουν αξιόπιστες κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο και τις καιρικές συνθήκες.

  bellossign 4 resize


 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style