Rock Marine: Ολική επαναφορά

Νέα εποχή για την Rock Marine. Τα θρυλικά σκάφη που άφησαν εποχή έρχονται με νέες γραμμές, ποιοτικά υλικά και υψηλές επιδόσεις. Η Rock Marine υπό νέο ιδοκτησιακό καθεστώς λανσάρει 2 νέα μοντέλα, το Rock 30 και Rock 36.

Μετά από 13 χρόνια, τα δικαιώματα και τα καλούπια των Rock πέρασαν στην ιδιοκτησία της Hull Works, που επανασχεδίασε σε σύγχρονο ύφος τα deck των σκαφών, κρατώντας τις γρήγορες, οικονομικές και αξιόπλοες αγωνιστικού χαρακτήρα γάστρες του Πέτρου Πολλάτου, ιδρυτή των Rock. Αξίζει να σημειωθεί οτι το επιτελείο της Hull Works, τροφοδότησε τον επανασχεδιασμό ο οποίος διήρκεσε περισσότερο από ενάμιση χρόνο.

rockmarine4

Σήμερα, η Hull Works σχεδιάζει και κατασκευάζει τα Rock 30 και Rock 36 στο νέο χώρο στα Καλύβια με υψηλού επιπέδου παραγωγικά πρότυπα και υλικά υψηλών προδιαγραφών που επιτρέπουν στα σκάφη να είναι γρήγορα, λειτουργικά και όμορφα.

Τα σκάφη έχουν σπορ χαρακτήρα και υψηλές επιδόσεις, χωρίς όμως να θυσιάζουν τις ανέσεις που αποζητά ο ιδιοκτήτης στις στιγμές χαλάρωσης. Και τα 2 μοντέλα διαθέτουν μεγάλα sunbeds σε πλώρη και πρύμνη ενώ έχει δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην εργονομία της κονσόλας προσφέροντας μοναδική εμπειρία στον χειριστή του σκάφους.

rockmarine2

H Hull Works ξεκίνησε την πορεία της το 2009 με τη δημιουργία της Open Sea στην Ανάβυσσο, δραστηριοποιούμενη στο πάρκινγκ και την ενοικίαση σκαφών. Σήμερα διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο ενοικιαζόμενων φουσκωτών σκαφών στην Ελλάδα, ξεπερνώντας τα 40 σκάφη.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

60,8 εκατ. δολάρια ΗΠΑ για την προστασία…

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο της Διεθνούς Διάσκεψης για την...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style