Kαμπάνια από τη D-Marin για 7 ημέρες δωρεάν ελλιμενισμό

Το παγκόσμιο δίκτυο μαρινών D-Marin που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία σχεδίασε και υλοποιεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους την καμπάνια “Happy Berth Days” για τους ετήσιους πελάτες του δικτύου, με στόχο την ανάδειξη της εμπειρίας της διαμονής στις μαρίνες D-Marin.

Συγκεκριμένα, η D-Marin μας προσκαλεί να ζήσουμε την υπέροχη εμπειρία yachting και θαλάσσιου τουρισμού με κάθε προπληρωμένο ετήσιο συμβόλαιο καινα απολαύσουμε 7 ημέρες δωρεάν διαμονής σε κάθε μαρίνα του δικτύου D-Marin της επιλογής μας,εξασφαλίζοντας συνολικά 98 ημέρες δωρεάν ελλιμενισμούσε όποια μαρίνα από τις 14 του δικτύου επισκεφθούμε.  Για παραμονή άνω των 7 ημερών στη μαρίνα της επιλογής μας εξασφαλίζουμε επιπλέον έκπτωση 40% στα τέλη ελλιμενισμού έως και 4 μήνες παραμονής.

Περισσότερες πληροφορίες γιατον τρόπο που μπορούμε να εξασφαλίσουμε το ετήσιο πακέτο δωρεάν ελλιμενισμού και να απολαύσουμε τη διαμονή σε κάθε μαρίνα της επιλογής μας, στο site της D-Marin.

Ασφάλεια σε όλα τα επίπεδα.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις που αφορούν στον COVID-19 και ιδιαίτερα στις χώρες όπου δραστηριοποιείται η D-Marin, θέτουμε πάντα ως προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια τόσο των πελατών, όσο και του προσωπικού των μαρινών. Στο πλαίσιο αυτό, η D-Marin εφαρμόζει σε όλους τους χώρους των μαρινών συγκεκριμένες πολιτικές ασφάλειας, τηρώντας κατά γράμμα τις κατευθύνσεις των τοπικών υγειονομικών Αρχών, ενώ σε κάθε μαρίνα έχει προετοιμαστεί ειδικό σχέδιο διαχείρισης ύποπτου περιστατικού COVID-19.


Σχετικά με τη D-Marin
Η D-Marin είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο μαρινών που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται συνολικά 14 μαρίνες. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη. 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style