Τρία νέα Dehler 30od στην Ελλάδα

Με μεγάλη αισιοδοξία ξεκινά το 2021 με τρείς νέες αφίξεις του νέου μοντέλου Dehler 30od στην Ελλάδα.

Η Status Yachts PC, ως αντιπρόσωπος της Dehler, Hanse, Moody και Priviledge του Hanse Group, έφερε και παρουσίασε στο κοινό το 2019 το νέο πρωτοποριακό 30αρι racer/cruiser, μήνες πριν κερδίσει το EUROPEAN YACHT OF THE YEAR AWARD τον Φεβρουάριο του 2020. Με τις τρείς επιπλέον παραγγελίες, πέντε συνολικά Dehler 30od θα αρμενίζουν και θα αγωνίζονται στις ελληνικές θάλλασες το καλοκαίρι που έρχεται.

Το Dehler 30od έχει κερδίσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως με την καινοτόμα υπερσύγχρονη σχεδίαση της γάστρας, της ιστιοφορίας και του cockpit layout που επιτρέπει υψηλές επιδόσεις καθαρόαιμου αγωνιστικού σκάφους με απόλυτη ασφάλεια με πλήρωμα έξι ατόμων, double handed ή ακόμα και solo. Το γεγονός ότι είναι One Design σημαίνει ότι στη βασική τιμή/έκδοση που είναι άκρως ανταγωνιστική, περιλαμβάνει άλμπουρο από ανθρακονήματα της ΑΧΧΟΝ, rod rigging, διπλά πηδάλια, water ballast 2 X 200 λίτρα, αναδιπλούμενο απλό μηχανικό σύστημα άξονα/τρίφτερης προπέλας για μηδενικές τριβές κατά την πλεύση με τα πανιά καθώς και πλήρη άνετη και μοντέρνα εσωτερική ενδιαίτηση για έξι άτομα σε τρεις διπλές καμπίνες και κεντρικό σαλόνι με αναδιπλούμενο τραπέζι για οκτώ ενήλικες και WC.

dehler30od2 1

Επιπλέον, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξοπλισμού καθιστά την συνεχή λειτουργία του απροβλημάτιστη ακόμα και ως χρήση charter επιδόσεων και αγώνων όπως αποδείχτηκε από την χρήση των δύο πρώτων Dehler 30od στην Ελλάδα την σαιζόν του 2020 όπου διατίθονταν προς ενοικίαση, το ένα εκ των οποίων μάλιστα ναυλώθηκε και συμμετείχε στο σκληρό ROLEX Middle Sea Race στη Μάλτα με ελβετικό πλήρωμα. H Status Yachts PC καταγράφοντας αμείωτο ενδιαφέρον από ιδιώτες και επαγγελματίες του χώρου της ιστιοπλοΐας και την λήψη δύο νέων παραγγελιών Dehler 30od από πελάτες, πρόσθεσε ένα ακόμα για να το έχει ετοιμοπαράδοτο μέχρι τον Μαΐο ενόψη της ανάληψης του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Double Ηanded από την Ελλάδα παράλληλα με τον νέο διεθνή αγώνα ανοικτής θαλάσσης AEGEAN 600 όπου αναμένεται να συμμετάσχουν και τα πέντε Dehler 30od στην Ελλάδα μέχρι τότε.

dehler30od3

Τέλος, η Status Yachts PC συνεργάζεται στενά με την ΟffshoreRacingCharter.gr και την FastSailing.gr που διαθέτουν τα ευρισκόμενα ήδη δυο σκάφη Dehler 30od προς ενοικίαση και δοκιμές, με στόχο να στηρίξει την αναθέρμανση ενδιαφέροντος για ανανέωση του στόλου αγωνιστικών σκαφών ανοικτής θαλάσσης στην Ελλάδα και την δημιουργία ισχυρής κλάσης με πολλά σκάφη, καθώς το Dehler 30od είναι υπερσύγχρονο και προσιτό, ενώ επίσης συμπεριλαμβάνεται στη λίστα υποψηφίων προς επιλογή σκαφών για την νέα ολυμπιακή κατηγορία ανοικτής θαλάσσης που θα συμπεριληφθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.


Για περισσότερες πληροφορίες

STATUS Yachts PC,
Γρηγορίου Αυξεντίου 3, Άλιμος 174 55
, τηλ. 210 9881610 - 6944305057,
www.status-yachts.com,
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. || This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style