People. Ένα πολυτελές Λεύκωμα. Ορόσημο για την ιστορία του Ελληνικού Yachting

H Ondeck Media παρουσιάζει ένα πολυτελές και υψηλού επιπέδου λεύκωμα. Μια μοναδική έκδοση με επίκεντρο τους οραματιστές του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Σκάφους Αναψυχής, μιας σπουδαίας και πολυδιάστατης αγοράς.

 «Οι Πρωταγωνιστές του Yachting», μία καλαίσθητη δίγλωσση έκδοση (Ελληνικά/Αγγλικά) που σκιαγραφεί τις προσωπικότητες της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής της θαλάσσιας αναψυχής. Το πόνημα έρχεται ως φυσική ακολουθία της εκδήλωσης Yachting Awards Gala, στο Ζάππειο Μέγαρο, κατά την οποία η Ondeck Events απένειμε βραβεία ad honoris στους Πρωταγωνιστές του Yachting, του Θαλάσσιου Τουρισμού και του Luxury Industry. H δραστήρια ομάδα της ONDECK καταγράφει σε μία premium έκδοση τις ιστορίες των ανθρώπων που έχουν καθορίσει την επιχειρηματική σκηνή του Yachting και έχουν διαγράψει μία λαμπρή πορεία στο ναυτιλιακό γίγνεσθαι της χώρας. Μέσα από μια σειρά συνεντεύξεων, ο πρώτος τόμος της έκδοσης αποδίδει φόρο τιμής στους ανθρώπους που για δεκαετίες αποτελούν τους μεγαλύτερους πρεσβευτές της χώρας στο εξωτερικό, δίνοντας ταυτόχρονα το λόγο και στη νέα γενιά επιχειρηματιών που συνεχίζει με όραμα και καινοτόμες ιδέες.

Book Protag 1

«Η έκδοση Οι Πρωταγωνιστές του Yachting αποτελεί μια παρακαταθήκη για την ιστορία του κλάδου. Μια πολύτιμη καταγραφή για ένα κλάδο απόλυτα συνυφασμένο με την ελληνική επιχειρηματικότητα».

Με την υπογραφή της ONDECK MEDIA, η έκδοση θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία και σε συνδρομητική βάση.

 

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Η Omega διευρύνει τη συλλογή Speedmaster…

Μοντέλα τόσο σε χρυσό όσο και σε ατσάλι, καθένα με...

Style