Η Dubai Harbour Marina, μέλος της D-Marin υποδέχτηκε τα πρώτα σκάφη

Η Dubai Harbour Marina, μέλος της D-Marin υποδέχτηκε την Gulf Craft, την εταιρεία κατασκευής γιoτ με έδρα τα Εμιράτα ως την πρώτη εταιρεία που θα απολαύσει τις υπηρεσίες και τις εγκαταστάσεις της μαρίνας, προτού ανοίξει πλήρως για το κοινό.

Το νέο σκάφος της Gulf Craft, το Majesty 120, και το Oryx 379 νέας γενιάς κατέπλευσαν στη Dubai Harbour Marina και έγιναν επισήμως τα πρώτα σκάφη που εισήλθαν σε αυτήν.

Η Dubai Harbour Marina είναι πλέον η πιο εξελιγμένη μαρίνα στη Μέση Ανατολή, παρέχοντας 1.100 θέσεις ελλιμενισμού – το μεγαλύτερο σύμπλεγμα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών ελλιμενισμού στον κόσμο – οι οποίες θα ανοίξουν σε δύο χρονικές φάσεις για γιοτ με μήκος έως 160 μέτρα. Λειτουργώντας στην καρδιά του Ντουμπάι υπό τη διαχείριση του ομίλου πολυτελών μαρίνων D-Marin, στη ζωντανή περιοχή ανάμεσα στο Bluewaters Island και το Palm Jumeirah, η Dubai Harbour Marina αποτελεί για τα σκάφη έναν κόμβο με διεθνές μείγμα πολυτελών εστιατορίων, crew club παγκοσμίου επιπέδου, ποικιλία καταστημάτων λιανικής πώλησης, ανεξάρτητες αντλίες καυσίμων, εγκαταστάσεις πληρωμάτων, ελικοδρόμιο, πολυτελείς κατοικίες και ξενοδοχεία κατασκευασμένα σε μια περιοχή άνω των 1.800 στρεμμάτων.

Ο Selcuk Balci, Διευθυντής στην D-Marin Dubai και υπεύθυνος λειτουργίας της Dubai Harbour Marina δήλωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που υποδεχόμαστε τα πρώτα σκάφη στη Dubai Harbour Marina. Η μαρίνα θα ισχυροποιήσει τον χαρακτήρα του Ντουμπάι ως ένα σύγχρονο θαλάσσιο κόμβο για ιδιοκτήτες γιότ και καπετάνιους, αλλά και για επιχειρήσεις του χώρου της ναυτιλίας που χρειάζονται μια στρατηγική τοποθεσία logistics. Με τις εκτεταμένες εγκαταστάσεις της μαρίνας και τις κορυφαίες υπηρεσίες, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε τη λειτουργία του μεγαλύτερου προορισμού θαλάσσιας αναψυχής στη Μέση Ανατολή».

DMARIN1

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Gulf Craft , Abeer Alshaali δήλωσε επίσης: «Είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος του πολυαναμενόμενου τοπόσημου του Ντουμπάι, του Dubai Harbour. Η αξιοσημείωτη εμπειρία μας με τον ελλιμενισμό στη μαρίνα του νέου μας Majesty 120 και του αθλητικού σκάφους Oryx 379 ενίσχυσε την πεποίθησή μας ότι πρόκειται για μία εξαιρετική προσθήκη στην ακτογραμμή των Εμιράτων.

Το Dubai Harbour θα μας οδηγήσει σε μεγαλύτερη οικονομική ανάπτυξη στους κλάδους τόσο του Τουρισμού όσο και του Yachting, καθώς το Ντουμπάι προσθέτει πλέον τους λάτρεις των σκαφών στον ολοένα αυξανόμενο κατάλογο των επισκεπτών του και υπογραμμίζει το επίπεδο πολυτέλειας που θα επιτύχουν τα γιοτ που έχουν κατασκευαστεί στα ΗΑΕ.»

Σχετικά με την Gulf Craft
Ως πρωτοπόρο ναυπηγείο των Εμιράτων που ιδρύθηκε το 1982, η Gulf Craft συνεχίζει να γοητεύει τον κόσμο με τα καλύτερα πολυτελή γιοτ και σκάφη αναψυχής «Made in UAE». Το αναπτυσσόμενο portfolio διαθέτει την υπερπολυτελή σειρά των Majesty Yachts, τα Nomad Yachts που πλέουν και σε ωκεανό, τα αλιευτικά και οικογενειακά σκάφη Silvercraft, τα αθλητικά γιότ και σκάφη Oryx και τη Σειρά Utility των Επιβατικών και μεταφορικών σκαφών πολλαπλών χρήσεων.
Με μεγάλη έμφαση στην προηγμένη τεχνολογία, τη ναυπηγική, την έρευνα και ανάπτυξη, η Gulf Craft ναυπηγεί σκάφη με δυνατότητα να βγαίνουν στον ωκεανό, με μήκος από 34 έως 75 πόδια στα καινοτόμα ναυπηγεία της στα ΗΑΕ.
Η ιδεολογία «καινοτομία με πάθος» έχει επιδράσει ουσιαστικά, καθιστώντας την Gulf Craft ένα από τα επτά κορυφαία ναυπηγεία στον κόσμο, που υποστηρίζεται από ένα ισχυρό παγκόσμιο δίκτυο που εκτείνεται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ασία και τον Ειρηνικό.
Η Gulf Craft αντιλαμβάνεται την επιτυχία όχι ως μια ανταμοιβή για την καινοτομία της, αλλά ως κίνητρο για να καθορίσει μια νέα διαδρομή διαφοροποίησης, με προσήλωση και δέσμευση, δημιουργώντας αριστουργήματα που πλέουν στους ωκεανούς και ανήκουν πραγματικά στα νερά όλου του κόσμου.

Σχετικά με την D-Marin
Η D-Marin είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο μαρινών, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το 2003, δραστηριοποιείται σε Ελλάδα, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μαυροβούνιο και Κροατία και διαχειρίζεται συνολικά 14 μαρίνες. Είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο που προωθεί τον θαλάσσιο τουρισμό και αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενισχύουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη.

Η D-Marin Dubai LLC ιδρύθηκε για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ζήτηση στον χώρο της ανάπτυξης και διαχείρισης μαρίνων στην περιοχή του Κόλπου, καθώς και για να δημιουργήσει ένα περιφερειακό κέντρο στο Ντουμπάι. Με τις συμφωνίες αυτές, η D-Marin αύξησε την ικανότητα ελλιμενισμού σε 8.356 θέσεις.
Η D-Marin δεσμεύεται να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα της διαχείρισης και ανάπτυξης μαρίνων, προσφέροντας ξεχωριστές εμπειρίες στους πελάτες και εξαιρετικό επίπεδο ποιότητας στους επιχειρηματικούς εταίρους της.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style