ΕΛΙΝΟΙΛ-Συνεχίζει με υψηλό αίσθημα ευθύνης και όπλο την συνέπεια

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης  αλλά και συνέπεια η  ΕΛΙΝΟΙΛ βρίσκεται δίπλα σε αυτούς που χρειάζονται και απαιτούν υψηλές επιδόσεις αλλά και απόλυτη ασφάλεια σε κάθε τους θαλάσσια διαδρομή ή ανάγκη καθημερινότητας.

Τα 65 χρόνια εμπειρίας της εταιρείας μπορούν να διασφαλίσουν την  ικανότητα της εταιρείας να προσφέρει ασφάλεια στον πελάτη είτε αυτό αφορά τον ανεφοδιασμό μεταφορικού μέσου με καύσιμα (αυτοκινήτου ή σκάφους) ή ακόμα και την κατ’οίκον παράδοση πετρελαίου θέρμανσης.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ έχει την απάντηση για κάθε μια από αυτές τις νέες προκλήσεις με καινοτόμες και πρωτοποριακές λύσεις και με μια σειρά από διαδικασίες που έχουν σαν ξεκάθαρη προτεραιότητα την ασφάλεια υπαλλήλων και πελατών.

Έτσι πρωτοπορεί καθώς είναι η πρώτη και η μόνη με το πρόγραμμα Δέσμευση Ποιότητας που συνεργάζεται με τους δύο κορυφαίους διεθνείς φορείς πιστοποίησης Lloyd’s Register και Bureau Veritas για τη διενέργεια ελέγχων σε κάθε στάδιο της -εφοδιαστικής αλυσίδας. Από την παραλαβή του καυσίμου στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας μέχρι την εκφόρτωσή του στο πρατήριο, σκάφος ή στον τελικό πελάτη.

Η ΕΛΙΝΟΙΛ αποτελεί αδιαμφισβήτητο ηγέτη με μερίδιο αγοράς πάνω από 60% στις μαρίνες Αττικής και αποτελεί σταθερά και διαχρονικά την κορυφαία επιλογή.  

Παρέχει απαράμιλλη, υψηλού επιπέδου προσωποποιημένη εξυπηρέτηση με το ελίν yachting club που περιλαμβάνει:

  • Δείγμα καυσίμου που λαμβάνεται και σφραγίζεται παρουσία του πελάτη μας σε κάθε παράδοση
  • «Αντιδείγμα» που λαμβάνεται και σφραγίζεται παρουσία του πελάτη μας, για φύλαξη από την ΕΛΙΝΟΪΛ, σε κάθε παράδοση
  • Επιθεωρητή ελέγχου που διενεργεί δειγματοληπτικά ελέγχους στις παραδόσεις
  • Απόλυτοέλεγχοστα βυτιοφόρα
  • Άμεση κάλυψη με παρουσία σε όλο το νησιωτικό και παράκτιο δίκτυο της Ελλάδας
  • Προσεκτικό ανεφοδιασμό με απορροφητικές πετσέτες που τοποθετούνται στα σημεία που η μάνικα ακουμπά στο σκάφος και ειδικό κάλυμμα, που προφυλάσσει από πιθανή διαρροή καυσίμου, για το πιστόλι της μάνικας των αντλιών στους σταθμούς ανεφοδιασμού σκαφών.
  • Σετ αντιρρυπαντικών υλικών σε κάθε βυτιοφόρο και σταθμό ανεφοδιασμού σκαφών

Οι παραπάνω πρωτοποριακές και ποιοτικές διαδικασίες έχουν εμπλουτιστεί με μια σειρά μέτρων ασφαλείας λόγω του covid-19 με ειδικές συστάσεις αλλά και παρέχοντας όλο τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό σε κάθε εμπλεκόμενο ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων σε κάθε συναλλαγή.

Τέλος, διαθέτει στην αγορά τα πρωτοποριακά καύσιμα νέας γενιάς Crystal με τεχνολογία συνδυασμού αμινών και αντιμικροβιακή δράση χωρίς βιοκτόνα, που βελτιώνουν την απόδοση και μειώνουν τα έξοδα συντήρησης της μηχανής του σκάφους.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Νέο Greek Limited Edition από την Breitl…

Η Breitling δείχνει για άλλη μία φορά την αγάπη της...

Style