Πρώτο για ακόμα μια χρονιά το Giorgio Furuno ONDECK

Τις υψηλές πτήσεις της συνέχισε και το 2019 η Ιστιοπλοϊκή ομάδα Giorgio Furuno ONDECK αρ. 1290.

Στην απονομή της Ετήσιας κατάταξης αγώνων ανοιχτής θάλασσας για τη χρονιά που μας πέρασε, που πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέταρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, η ομάδα της Furuno ONDECK, με επικεφαλής τον έμπειρο ιστιοπλόο, Κώστα Μάνθο, τιμήθηκε για τη πρώτη θέση που κατέλαβε στην κατηγορία σκαφών ORC.

Στα μεγάλα αθλητικά ραντεβού του καλοκαιριού, ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται η Aegean Regatta, το Andros Race και το Ράλι Αργοσαρωνικού, η ομάδα Furuno Ondeck Sailing Team πέτυχε σημαντικές διακρίσεις, μετάλλια και πρώτες θέσεις, γεγονός που της χάρισε τη πρώτη θέση στη κατηγορία της ανάμεσα σε δύσκολους κι απαιτητικούς αντιπάλους. Σημαντική συμβολή στην επίτευξη αυτών των αποτελεσμάτων, είχε η στήριξη στην ομάδα της Furuno Hellas, εταιρείας - ηγέτη στο χώρο οργάνων ναυσιπλοΐας.

GIORGIO003 

Ποια είναι η Furuno Hellas
Η κορυφαία Ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών και οργάνων ναυσιπλοΐας εκφράζει έμπρακτα το έντονο ενδιαφέρον της για την Ιστιοπλοΐα και τον Ναυταθλητισμό. Η Furuno Hellas διαθέτει μια μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα ναυτιλιακών οργάνων για ιστιοπλοϊκά σκάφη ενώ η συσσωρευμένη εμπειρία και τεχνογνωσία απο την ποντοπόρο ναυτιλία την καθιστούν σε ηγετική θέση.

Συν-χορηγός και αρωγός της ομάδας ειναι το περιοδικό ONDECK και η ιστοσελίδα www.skipperondeck.gr τα οποία αποτελούν την πιο γόνιμη και αποτελεσματική πλατφόρμα επικοινωνίας στο χώρο του Σκάφους αναψυχής και του ναυταθλητισμού. Τo ONDECK θα παρακολουθεί στενά το σκάφος και την ομάδα και θα ενημερώνει για όλες τις δραστηριόητες ενώ θα έχει συμμετοχή στα μεγάλα ράλι δίνοντας reports day / day. 

GIORGIO001

Το Σκάφος 

To ιστιοπλοϊκό ELAN 40 είναι κατασκευασμένο από την ELAN SLOVENIA. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για το σύστημα καταμέτρησης IMS στην κατηγορία CRUISING

Αρ. Ιστ. GRE 1290
Nαυπηγείο: ELAN
Ολικό μήκος (LOA): 11,90 m
Μέγιστο πλάτος (Bmax): 3,83 m
Βύθισμα (Draft): 2,05 m
Εκτόπισμα (Displacement): 8.000 Kg
Επιφάνεια μαΐστρας (Main 100%): 40,21 m
Μηχανή: VOLVO PENTA 40 HP
Όμιλος: ΝΟΠΦ

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style