Τριγκώνης–Πασχαλίδης 2οι στο Παγκόσμιο Formula 18

Τριγκώνης – Πασχαλίδης: 2οι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 18

Οι Έλληνες Πρωταθλητές, πιστοί στο ραντεβού τους με τις αγωνιστικές διακρίσεις, βρέθηκαν στη δεύτερη θέση του βάθρου στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας!

Ο Κώστας Τριγκώνης και ο Ιορδάνης Πασχαλίδης αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 18 που διεξήχθη στην Κόστα Μπράβα από τις 27 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, δίνοντας «μάχη Τιτάνων» ενάντια στα κορυφαία πληρώματα της κατηγορίας μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Την πρωτιά την πήραν οι Darren G. Bundock - Connor Nicholas και το βάθρο συμπληρώθηκε με τους Cruz Gonzalez Smith - Mariano Heuser στην τρίτη θέση.

Κώστας Τριγκώνης – Ιορδάνης Πασχαλίδης: 2οι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 18

Το δίδυμο μοιράστηκε πως νιώθει για αυτή διάκριση: «Αυτό ήταν! Δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F18 μετά από μια επική μάχη με τους Αυστραλούς ιστιοπλόους Darren G Bundock και Connor Nicholas την τελευταία μέρα του αγώνα. Μια επάξια κατάκτηση! Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον αγώνα καθώς η κατηγορία F18 αναπτύσσεται! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και με το πρόγραμμά μας #passtherudder γιατί οι ιστιοπλόοι μας Estela Jentsch Steimer και Δημήτρης Τάσιος στέφθηκαν «junior Παγκόσμιοι Πρωταθλητές»!! Ο Τέλης Αθανασόπουλος με τον Στάυρο Ταβουλάρη ολοκλήρωσαν τον αγώνα στην 25η θέση στην πρώτη τους συμμετοχή σε τέτοιο αγώνα με multihulls!!! Ο Στέφανος Παππάς και ο Θωμάς Παππάς πήραν πολύτιμες γνώσεις όπως και ο καλός μας φίλος Stocco Alessandro.
Ξεκινήσαμε αρχικά να αγωνιζόμαστε μόνοι μας. Τώρα όμως δεν είμαστε μόνοι και ευχόμαστε ότι όλη αυτή η προσπάθεια και η ενέργεια που έχουμε βάλει στο όνειρό μας να μοιραστούμε τις γνώσεις μας και να παραχωρήσουμε το πηδάλιο (#passtherudder) δεν θα είναι χάσιμο χρόνου! Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές και συμμετέχοντες αυτού του φανταστικού αγώνα. Σας ευχαριστούμε όλους!».

Κώστας Τριγκώνης – Ιορδάνης Πασχαλίδης κατέλαβαν τη 2η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Formula 18

Επόμενος στόχος για τον Ιορδάνη Πασχαλίδη είναι οι Ολυμπιακοί του Τόκυο και το Παρίσι. «15 Αυγούστου ξεκινάω κάτι τρελό. Σε λιγότερο από έναν χρόνο θα προσπαθήσω με ένα νέο πλήρωμα, κορίτσι δεκαοχτώ χρονών να μάθουμε το ολυμπιακό σκάφος NACRA 17 και να διεκδικήσουμε πρόκριση για τους ολυμπιακούς αγώνες»,. Ο Κώστας Τριγκώνης παράλληλα ετοιμάζεται για το παγκόσμιο του A class στην Αγγλία τον Αύγουστο.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style