Η D-Marin με την μαρίνα Λευκάδας ως μέγας χορηγός του Πράσινου Ημιμαραθωνίου

Το ραντεβού με την εμπειρία του καλύτερου δρομικού ηλιοβασιλέματος κλείστηκε για το Σάββατο 4 /5/2019 στην Λευκάδα και η μαρίνα Λευκάδας θα είναι εκεί για πρώτη φορά ως μέγας χορηγός της διοργάνωσης.


Ο λόγος φυσικά για τον 9ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου που αποτελεί ίσως την σημαντικότερη αθλητική διοργάνωση στα Ιόνια Νησιά με μεγάλη απήχηση σε Ελλάδα και εξωτερικό κάτι που επιβεβαιώνεται και από τον τετραψήφιο αριθμό των φετινών συμμετεχόντων που θα τρέξουν στα 17χλμ λωρίδας γης ανάμεσα σε θάλασσα και λιμνοθάλασσα.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης η D-Marin και η μαρίνα Λευκάδας θα προσφέρει δωρεάν στους αθλητές το pasta party, που θα πραγματοποιηθεί στον υπαίθριο χώρο της μαρίνας την ημέρα του αγώνα 04/05/2019 και ώρα 12:00 με 14:00.


marinalefkas 2 resize
Λίγα λόγια για την D- Marin

Από το 2012 η μαρίνας της Λευκάδας, που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του νησιού κυριολεκτικά αγκαλιασμένη από την πρωτεύουσά του, είναι μέρος του ομίλου D- Marin μαζί με άλλες 10 μαρίνες στο Ιόνιο, το Αιγαίο και την Αδριατική. Η D-Marin έχοντας δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες διεθνείς αλυσίδες μαρινών στην Ανατολική Μεσόγειο, παρέχει θαλάσσια υποδομή που επιτρέπει στα σκάφη αναψυχής την πρόσβαση στις φυσικές πλωτές οδούς και προορισμούς. Με αυτό το τρόπο αναπτύσσει βιώσιμες επιχειρήσεις που ενθαρρύνουν την τοπική απασχόληση και ανάπτυξη. Λίγα λόγια για τον Πράσινο Ημιμαραθώνιο. Ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος δρόμος που πραγματοποιήθηκε το 2011, ήταν αφιερωμένος στον Λευκάδιο Χέρν και για το λόγο αυτό την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, το νησί επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Ιαπωνικής Πρεσβείας της Ελλάδας η οποία συμμετείχε και στον αγώνα. Έκτοτε η διοργάνωση τελεί και υπό την παρουσία της Ιαπωνικής Πρεσβείας. Η φετινή αποτελεί την 9η κατά σειρά διοργάνωση.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style