Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για τους μαθητές του Δήμου Γλυφάδας από το Mediterraneo First Care

Στο πλαίσιο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε) το Mediterraneo First Care παρέχει δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στους μαθητές και στις μαθήτριες των σχολείων της Γλυφάδας.

Συγκεκριμένα, τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Γλυφάδας δικαιούνται δωρεάν παιδοδοντιατρικό έλεγχο και οι μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων συμβουλευτική ενημέρωση και δωρεάν εξέταση μαστού.
Ο δωρεάν παιδοδοντιατρικός έλεγχος στοματικής υγιεινής και παράλληλα η συμβουλευτική ενημέρωση των μαθητών και μαθητριών των Νηπιαγωγείων του Δήμου θα πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο οδοντίατρο. Επιπλέον, στα παιδιά που θα συμμετέχουν στην δράση αυτή θα διανεμηθούν δωρεάν προϊόντα που αφορούν τη στοματική τους υγεία.
Η δωρεάν κλινική εξέταση μαστού και παράλληλη συμβουλευτική ενημέρωση των μαθητριών του Δήμου Γλυφάδας θα πραγματοποιηθεί από Μαιευτήρα-Γυναικολόγο. Η δράση αυτή απευθύνεται σε έφηβες μαθήτριες Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν δωρεάν κλινική εξέταση μαστού και να ενημερωθούν ατομικά για θέματα σεξουαλικής υγείας και γονιμότητας, αλλά και ευαισθητοποίησης τους στις παθήσεις του μαστού μέσω συμβουλευτικής. Επιπλέον, στις μαθήτριες που θα συμμετέχουν στη δράση, θα διανεμηθούν δωρεάν προϊόντα γυναικολογικής φροντίδας.
Οι γονείς οι οποίοι επιθυμούν τα παιδιά τους να συμμετέχουν στις εξετάσεις αυτές μπορούν να επικοινωνήσουν για να προγραμματίσουν το ραντεβού, καλώντας από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 21:00 στα τηλέφωνα 210-91.17.900 και 210-9117921 ή μέσω e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας.
Το Mediterraneo First Care βρίσκεται στον 3ο Όροφο (Είσοδος 1) του Εμπορικού Κέντρου City Plaza, Λεωφ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα.
Ο Δήμος Γλυφάδας ευχαρίστησε τον όμιλο Mediterraneo που ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Δήμου και προσφέρει τις εγκαταστάσεις και το ιατρικό προσωπικό του για όλες τις προαναφερθείσες εξετάσεις. Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί μέρος του Μοντέλου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου όπου το μέλημα για τη διασφάλιση της υγείας και το έντονο αίσθημα της ευθύνης προς το συνάνθρωπο, αποτυπώνονται σε ένα σύνολο ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα.

Mediterraneo Hospital 2
Οι προσφορές εξετάσεων προληπτικού ελέγχου εντάσσονται στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Πρότυπης Μονάδας Πρωτοβάθμιας Υγείας Mediterraneo First Care, μέσα από το οποίο αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης.
Το Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care αποτελεί Πρότυπη Μονάδα Πρωτοβάθμιας Υγείας, η οποία ξεκίνησε να λειτουργεί τον Οκτώβριο του 2018, καλύπτοντας τις σημαντικότερες Ιατρικές Ειδικότητες, αποτελούμενο από 12 Ιατρικά Τμήματα. Με Συνεργάτες και Στελέχη, καταξιωμένους και διακεκριμένους Ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αλλά και πρότυπες κτιριακές εγκαταστάσεις στο πλέον νευραλγικό σημείο της Γλυφάδας στο Εμπορικό Κέντρο City Plaza. Με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, το Mediterraneo First Care έχει λάβει ειδική μέριμνα για τη διαμόρφωση των χώρων ώστε να διευκολύνεται η πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και ηλικιωμένους. Αποστολή του, η παροχή ιατρικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style