Quantcast

Zea Marina Magazine. To επίσημο περιοδικό της μαρίνας Ζέας

Υψηλή αισθητική, premium προδιαγραφές παραγωγής και πλούσια ύλη σε Ελληνικά - Αγγλικά είναι τα κύρια συστατικά της πολυτελούς έκδοσης του Zea Marina Magazine που έρχεται τον Μάιο του 2019 και φέρει την υπογραφή της ONDECK Media.

Το Zea Marina Magazine θα αποτελέσει αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής, κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής της πόλης του Πειραιά αλλά και των δραστηριοτήτων της μαρίνας καθώς οι σελίδες του θα φιλοξενούν θέματα από τον χώρο του Yachting Industry, συνεντεύξεις προσωπικοτήτων του κλάδου του Yachting, της επιχειρηματικής και πολιτικής σκηνής όπως επίσης και του διεθνούς Jet Set.

ZeaMag Cover 1

Έχοντας στοχευμένη διανομή σε στρατηγικά σημεία, και σε όλα τα σκάφη που ελλιμενίζονται εντός μαρίνας (μόνιμα και διερχόμενα) θα είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος διαφήμισης του Πειραιά και της ανανεωμένης μαρίνας Ζέας στον κόσμο, έγκυρος και ποιοτικός συνοδοιπόρος τόσο των ξένων επισκεπτών από τα σκάφη αναψυχής όσο και των θαμώνων στα καταστήματα και τους χώρους διασκέδασης εντός της μαρίνας.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νέα συνεργασία με την ONDECK Media που διαθέτει τόσο την εμπειρία και την τεχνογνωσία στο χώρο του yachting όσο και στο χώρο των εκδόσεων. Κοινός μας στόχος είναι μέσα από το νέο περιοδικό να αναδείξουμε και να επικοινωνήσουμε τις υπηρεσίες, το επίπεδο φιλοξενίας, τις δυνατότητες της μαρίνας και τις αναρίθμητες επιλογές τόσο στους ξένους επισκέπτες όσο και στους Έλληνες, που πλέον επιζητούν κάτι περισσότερο από παροχές και ψυχαγωγία: την εμπειρία. Στην Μαρίνας Ζέας, η εμπειρία συντίθεται από τον πολιτισμό, την ιστορία, την ψυχαγωγία και τις σωστές παροχές ελλιμενισμού.» δηλώνει ο Γιάννης Κουτσοδόντης, Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας.

Ενώ από τις εκδόσεις ONDECK, «η μαρίνα Ζέας είναι μια από τις μεγαλύτερες πύλες εισερχόμενου τουρισμού υψηλού οικονομικού επιπέδου στην Ευρώπη υποδεχόμενη εκατοντάδες σκάφη απ’ όλο τον κόσμο. Είναι ένα terminal και ταυτόχρονα είναι ένας ζωντανός και δραστήριος κόμβος για την πόλη του Πειραιά με λειτουργία και παλμό καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Είναι το σημείο συνάντησης και ψυχαγωγίας χιλιάδων επισκεπτών απ’ όλο το λεκανοπέδιο. Είναι ένα ανοικτό και φυσικό Μall με θέα την υπέροχη Αττική ακτογραμμή. Ποιος να αντισταθεί σε αυτή την φυσική ομορφιά;
Η μαρίνα Ζέας με το νέο περιοδικό της αποκτά μεταξύ άλλων ένα καλαίσθητό Μέσο επικοινωνίας σε ξένους και Έλληνες για την πλούσια δραστηριότητα της. Σε αγαστή συνεργασία με την νέα διεύθυνση μοιραζόμαστε το όραμα και έχουν κοινούς στόχους για μια πολυτελή και υψηλής αισθητικής έκδοση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία, και μαζί μου με την ομάδα μου στοχεύουμε σε ένα άρτιο και καλαίσθητο έντυπο. Τέλος, ευχαριστούμε τη διεύθυνση για την εμπιστοσύνη και την τιμή» δηλώνει ο Γεράσιμος Γερολυμάτος, επικεφαλής του project.

  zea5

(Από αριστερά)  Οι κ.κ Γιάννης Κουτσοδόντης, Διευθυντής της Μαρίνας Ζέας, Γεράσιμος Γερολυμάτος, Director, Ondeck Media 

Το περιοδικό εκδίδεται Αγγλικά – Ελληνικά και αποτελεί ετήσια Free Press έκδοση με τα εξής σημεία διάθεσής:
• Όλα τα σκάφη της μαρίνας Ζέας, μόνιμα και διερχόμενα καθώς το περιοδικό θα περιλαμβάνεται στο Welcome pack της μαρίνας, που ήδη χορηγείται σε κάθε σκάφος που φτάνει στην μαρίνα του Πειραιά.
• Τα γραφεία της μαρίνα σε ειδικό stand .
• Το Ναυτικό Μουσείο Ελλάδος.
• Όλα τα εμπορικά καταστήματα της μαρίνας.
• Καταστήματα πέριξ της μαρίνας Ζέας και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις με την μαρίνα.
• Όλα τα εστιατόρια και τους χώρους διασκέδασης εντός της μαρίνας
• Στο East Med Yacht Show 2019, που συγκεντρώνει υψηλό αριθμό επισκεπτών και θα πραγματοποιηθεί διανομή σε όλους τους εκθέτες και επαγγελματίες της εκδήλωσης.

Το Ζea Marina Magazine, το επίσημο περιοδικό της μαρίνας Ζέας, μια από τις καλύτερες μαρίνες της Μεσογείου απέχει μόλις μερικούς μήνες από την πραγματικότητα.ZeaMarina Mag black 350px


Πληροφορίες & Κρατήσεις διαφημιστικών θέσεων
Τηλ. 211 345 5000
e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Δύο Έλληνες στην πρώτη δεκάδα του Ευρωπαϊκού Laser Radial

Με δύο Έλληνες ιστιοπλόους στην πρώτη δεκάδα του ανδρικού στόλου ολοκληρώθηκαν οι χθεσινές ιστιοδρομίες του...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

S/Y ONDECK Jeanneau Sun Odyssey 440

Πίσω από κάθε σκάφος υπάρχουν άνθρωποι. Κάθε φορά που ένα...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Εκστρατεία «Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη» α…

Η Πανευρωπαϊκή Εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών, την οποία συντόνισε στην Ελλάδα...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Kaia Gerber: Ο χρόνος και η μόδα

Η λογική της Kaia Gerber όσον αφορά τη μόδα συνοψίζεται...

Style