Διάκριση EFQM 4 αστέρων για την Μαρίνα Φλοίσβου

«Σερί» διακρίσεων για την Μαρίνα Φλοίσβου η οποία έλαβε πιστοποίηση 4 αστέρων από το European Foundation for Excellence (EFQM).

Την πιστοποίηση παρέλαβε ο κύριος Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Φλοίσβου, κατά την απονομή των διακρίσεων Αριστεία 2018, που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στο Συνεδριακό της Κέντρο «Γ. Κοντογεώργης».

Ο κύριος Κατσικάδης, ανέφερε παραλαμβάνοντας το βραβείο ότι η διάκριση αυτή αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ομάδα του Φλοίσβου, αναφέροντας παράλληλα πως με αυτόν τον τρόπο «πιστοποιείται από έναν από τους πιο έγκυρους θεσμούς η αξία της μαρίνας για το σύνολο των υπηρεσιών της, την ικανοποίηση των πελατών της και για την επιχειρηματική της ικανότητα».

EFQM2

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι πρότινος η μαρίνα διατηρούσε την πιστοποίηση Recognised for Excellence 2 αστέρων. Στο Μοντέλο του EFQM οι βασικές αρχές εστιάζουν στον πελάτη, που σημαίνει να απολαμβάνει ο πελάτης την προστιθέμενη αξία από τις υπηρεσίες και τη λειτουργία της εκάστοτε εταιρίας. Παράλληλα, η διοίκηση θα πρέπει να εμπνέει προς το όραμα της εταιρίας, ενώ η εμπλοκή του ανθρώπινου δυναμικού θα πρέπει να μεγιστοποιεί τη συνεισφορά στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της. Επίσης, περιλαμβάνει, τη συνεχή γνώση, τη βελτίωση, την καινοτομία μαζί με τη δημιουργία και τη διατήρηση της προστιθέμενης αξίας σε όλες τις συνεργασίες, στοχεύοντας στην κατανόηση και την ανταπόκριση προς τις προσδοκίες των πελατών και της κοινωνίας.

 

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

suzuki marine sto diethnes naftiko saloni athinon

SUZUKI MARINE: Στο Διεθνές Ναυτικό Σαλόνι Αθηνών

Σε μια έκθεση – θεσμό για τους λάτρεις της θάλασσας, που θα διεξαχθεί από τις...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style