Δυναμική παρουσίας της LALIZAS στο CAREER4SEA

Τι σημαίνει «παραναυτιλιακή» εταιρεία με μια εκπαιδευτική προσέγγιση, εξήγησε ο κ. Σπύρος Σπίνουλας, Marketing Director της εταιρείας LALIZAS, στο 2ο κοινοφελές Συνέδριο CAREER4SEA που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Ευγενίδου στις 8 Δεκεμβρίου.

Σκοπός του συνεδρίου ήταν η ανάδειξη του κραταιού κλάδου της Ελλάδος, την Ναυτιλία, και απευθυνόταν σε μαθητές Λυκείου, προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς φοιτητές ανεξαρτήτως κλάδου, οι οποίοι και είχαν την τύχη να ενημερωθούν από καταξιωμένους επαγγελματίες της Ναυτιλίας για την υπεροχή της.

LALIZAS CAREER4SEA 02

Ο κύριος Σπίνουλας κατά την ομιλια του στα πλαίσια του πάνελ με θέμα «Τι είναι Ναυτιλία» και μεταξύ άλλων σημαντικών προσωπικοτήτων του χώρου, παρέθεσε σημαντικούς αριθμούς σχετικά με τον όγκο των παραναυτιλιακών εταιρειών στον ελλαδικό χώρο. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο φαινόμενο της επαγγελματικής μετανάστευσης με κύριο στόχο την εύρεση εργασίας, καθώς και στους προβληματισμούς των νέων, όσον αφορά στην επαγγελματική τους απασχόληση εντός Ελλάδος. Μέσω της ομιλίας του οι συμμετέχοντες μπόρεσαν να αντιληφθούν τη δομή μιας παραναυτιλιακής εταιρείας με παραδείγματα ενώ έγιναν σαφείς οι επαγγελματικές διέξοδοι που προσφέρονται και μέσα από τον κλάδο της παραναυτιλίας κάνοντας έτσι και μια προσπάθεια αποδόμησης της απαισιοδοξίας σχετικά με την απασχόληση μελλοντικών επαγγελματιών.

LALIZAS CAREER4SEA

Σκοπός της εταιρείας LALIZAS είναι να κατασκευάζει τον καλύτερο σωστικό εξωπλισμό με τις υψηλότερες προδιαγραφές σε παγκόσμιο επίπεδο στηρίζοντας παράλληλα το ανθρώπινο δυναμικό της αναγνωρίζοντας την προσφορά τους. Aποτελώντας την no.1 εταιρεία παραγωγής και διανομής σωστικού εξοπλισμού ήταν εκεί για να υποστηρίξει την Ημερίδα ως μεγάλος χορηγός.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Μαρίνα Πόρτο Χέλι: Ουσιαστική ανάπτυξη το 2023 και θετικές…

Προβλεπόμενη ανάπτυξη της τάξεως του 29,1% για το 2024, ενώ 791 σκάφη ελλιμενίστηκαν μέσα στη χρήση...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

Sea Trials by Skipper ONDECK: Italia 11…

Εγκαινιάζουμε τη νέα στήλη αποκλειστικών δοκιμών του Skipper ONDECK, με...

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Σε ισχύ το πλαίσιο απόλυτης προστασίας γ…

Υπεγράφη η ΚΥΑ με την οποία προσδιορίζονται οι περιοχές προστασίας...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

Omega Speedmaster Chronoscope: 100 ημέρε…

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι ξεκινούν σε μόλις 100 ημέρες.

Style