GΑΝΤ Time: Η νέα αποκλειστική συνεργασία της Rist Hellas

Αποκλειστική συνεργασία με Ελλάδα και Κύπρο αποφασίστηκε μεταξύ της Rist Hellas και Gant Time

Η Rist Hellas έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια απο την ίδρυσή της, το 2014, να είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο, και με τελευταία συνεργασία την Gant Time.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος της Rist Hellas Βασίλης Τοτόλης, η συνεργασία μεταξύ των δυο εταιρειών θα ξεκινήσει από την 1η Ιανουραίου του 2019:  "Μετά τη σημαντική στρατηγική απόφαση της GANT Time να επιστρέψει έπειτα από πολλά χρόνια στη μητρική εταιρία GANT, είναι μεγάλη η τιμή για τη Rist Hellas ότι μας επέλεξαν ως το νέο αποκλειστικό αντιπρόσωπο τους για την Ελληνική και Κυπριακή αγορά, από την 1η Ιανουαρίου του 2019".Η GANT Time έχει ανανεώσει σχεδιαστικά, τόσο τα νέα μοντέλα ρολογιών, όσο και όλα τα display προβολής τους, τα οποία και θα παρουσιαστούν τις πρώτες ημέρες του 2019.

RISTFGANT
Η Rist Hellas έχει καταφέρει μέσα σε λίγα μόλις χρόνια απο την ίδρυσή της το 2014 να είναι αποκλειστική αντιπρόσωπος για πολύ μεγάλες και σημαντικές εταιρείες, τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Κύπρο. Oris, TW Steel, Paul Hewitt & Paul Smith, όπως και της Fossil Group για Ελλάδα με τα brand: Michael Kors, EmporioArmani, DKNY, Fossil, Skagen, MarcJacobs, Armani Exchange, Emporio Armani Swiss & Misfit.

Μέχρι σήμερα έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο με σχεδόν 300 συνεργαζόμενα καταστήματα και πάνω από 70 e-shop, ενώ συνεχίζει αδιάλειπτα να επενδύει στην επιτυχημένη στρατηγική ανταγωνιστικής τοποθέτησης και εξαιρετικής προβολής, στα καλύτερα σημεία πώλησης, σε Ελλάδα και Κύπρο.

Πρόσφατα μάλιστα δημιουργησε και το Authenticity Project. Πρόκειται για μία σειρά ενεργειών που σκοπό έχουν να ενημερώσουν πλήρως και να εκπαιδεύσουν το αγοραστικό κοινό, ούτως ώστε να είναι σε θέση να διασφαλίσει ότι το ρολόι που πρόκειται να αγοράσει είναι αυθεντικό. Μέσα από έναν μηχανισμό, στην online πλατφόρμα https://authenticity.rist.gr/ εύκολα και απλά διασφαλίζει ότι η αγορά του πληροί όλα τα standards αυθεντικότητας.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style