Πανελλαδική παρουσίαση της Honda Marine BF250 V6 στο Ναυτικό Σαλόνι 2018

Η νέα αναβαθμισμένη εξωλέμβια μηχανή Honda Marine BF260 V6 θα πραγματοποιήσει την Πανελλαδική παρουσία στο Ναυτικό Σαλόνι 2018, που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας από τις 22-26 Νοεμβρίου 2018.

Στο Ναυτικό Σαλόνι 2018 η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας των εξωλέμβιων μηχανών Honda Marine θα δώσει δυναμικό παρόν παρουσιάζοντας ολόκληρη τη γκάμα εξωλέμβιων μηχανών Honda Marine αλλά και τη σειρά φουσκωτών σκαφών Honwave.

Πιο αναλυτικά η Honda Marine έχει προχωρήσει στην πλήρη ανανέωση της οικογένειας των εξωλέμβιων μηχανών BF175, BF200, BF225 και BF250 οι οποίες διαθέτουν νέα σχεδίαση, ευκολία συντήρησης και πολλαπλές επιλογές εξοπλισμού για πιο ξέγνοιαστα θαλασσινά ταξίδια.

● Οι αναβαθμισμένες εξωλέμβιες μηχανές της Honda Marine BF175, BF200, BF225 και BF250 υιοθετούν τη νέα, προηγμένη σχεδίαση τύπου V - Progressive V Form - της Honda μία γεύση της οποίας πήραμε για πρώτη φορά στον πρωτότυπο κινητήρα 2017 Design Concept Engine της Honda Marine.

● Οι νέες BF175, BF200 και BF225 αντλούν ισχύ από ένα νέο κινητήρα, τον δοκιμασμένο 3.6-liter V6 της εξωλέμβιας BF250.

● Μεγαλύτερη αντοχή στη διάβρωση και μειωμένος χρόνος συντήρησης προστίθενται στην ανώτερη αξιοπιστία και ευκολία χρήσης.

● Και οι τέσσερις εξωλέμβιες μηχανές της Honda Marine διατίθενται με πολλαπλές επιλογές εξοπλισμού, που υπόσχονται μία εξατομικευμένη εμπειρία στο υγρό στοιχείο. Ανάμεσά τους είναι τα Intelligent Shift και Throttle (iST®), δυνατότητες μηχανικού ελέγχου, νέας σχεδίασης διεπαφές χρήστη και έγχρωμη οθόνη πολλαπλών λειτουργιών.

Honda Marine BF250 V61

Στοχεύοντας στην καρδιά της αγοράς των σκαφών αναψυχής, τα ανανεωμένα μοντέλα της Honda σηματοδοτούν την τελευταία εξέλιξη στην προϊοντική γκάμα της εταιρίας, υιοθετώντας πρωτοποριακό σχεδιασμό, κομψό νέο στυλ, αυξημένη αξιοπιστία, εκσυγχρονισμένη φιλοσοφία συντήρησης και μεγάλο αριθμό επιλογών εξοπλισμού για ευκολία χρήσης. Ανεξάρτητα εάν τα σκάφη χρησιμοποιούνται για ταξίδια αναψυχής ή εξυπηρετούν επαγγελματικούς σκοπούς (συμπεριλαμβανομένων των ταχυπλόων σκαφών του Λιμενικού), οι βελτιωμένοι V6 κινητήρες προσφέρουν στους φίλους της θάλασσας μέγιστο χρόνο παραμονής στο υδάτινο περιβάλλον.

Με νέο σχεδιασμό, νέο κινητήρα για τις BF175, BF200 και BF225, πολλαπλές επιλογές εξοπλισμού και τη θρυλική αντοχή και αξιοπιστία Honda, η Honda Marine προσφέρει τις καλύτερες στην κατηγορία ιπποδυνάμεις και επιδόσεις, από την εκκίνηση μέχρι το όριο των στροφών.

Οι ανανεωμένες εξωλέμβιες μηχανές Honda BF175, BF200, BF225 και BF250 είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το National Marine Electronics Association (NMEA) 2000®. Αυτή η διαπίστευση σημαίνει ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί ώστε να πληροί συγκεκριμένα, κρίσιμα κριτήρια ασφάλειας και να διαχειρίζεται σωστά τις εντολές και μηνύματά του δικτύου. Το NMEA δημιούργησε ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας ανοικτού κώδικα, ώστε τα δεδομένα του κινητήρα να μεταδίδονται σε μία ευρεία γκάμα ηλεκτρονικών θαλάσσης. Στο πλαίσιο αυτής της πιστοποίησης, τα μοντέλα BF175, BF200, BF225 και BF250 δεν απαιτούν πρόσθετα, κοστοβόρα συστήματα επικοινωνίας (πύλες).

Οι εξωλέμβιες μηχανές θαλάσσης της ξHonda Marine μπορούν να χρησιμοποιηθούν σχεδόν για όλους τους τύπους πλεούμενων με ιπποδύναμη από 2,3 - 250 hp. Αποτελούν πρότυπα οικονομίας και άνετης λειτουργίας, παραμένοντας πιστοί στις βασικές αξίες της Honda, αντοχή, ποιότητα, αξιοπιστία και αθόρυβη λειτουργία. Σε όλο τον κόσμο, η Honda είναι ο παγκοσμίως μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητήρων για ένα ευρύ πεδίο εφαρμογών, αυτοκίνητα, μοτοσικλέτες, σκάφη, υπαίθριο εξοπλισμό ισχύος, και προϊόντα μηχανοκίνητου αθλητισμού, προσφέροντας ομαλή και αξιόπιστη ισχύ για ποικίλες εφαρμογές του τομέα μεταφορών και εργασιών. Ο υψηλός όγκος παραγωγής σε συνδυασμό με τεχνικές παραγωγής υψηλής ακρίβειας και προηγμένη μηχανολογία χαρίζει στην Honda Marine τη δυνατότητα να εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο την καρδιά της ναυτιλιακής αγοράς και να κάνει τα ταξίδια με σκάφος προσιτά σε νέους λάτρεις του είδους.

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style