Οι αθλητικές σχολές του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης

Ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα που καλλιεργεί, σας προσκαλεί να γνωρίσετε από κοντά τη χαρά της άσκησης και την ομορφιά της ομαδικότητας και της αθλητικής παρέας μέσα από κάποιο σπορ του νερού.

Στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, στα πόδια του καταπράσινου λόφου του Λαιμού, υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών, λειτουργούν σχολές εκμάθησης κολύμβησης, υδατοσφαίρισης, συγχρονισμένης κολύμβησης, τεχνικής κολύμβησης, θαλασσίου σκι και wakeboard, ιστιοπλοΐας και ιστιοσανίδας.

athlVoul 2

Παιδιά από 3 ετών και άνω έχουν την δυνατότητα να κάνουν τα πρώτα τους στο ναυταθλιτισμό και να μυηθούν στις καλές συνήθειες της αθλητικής ζωής. Οι αθλητικές σχολές του ΝΟΒ έχουν αναδείξει μεγάλους αθλητές που συνέχισαν την προπόνηση τους στις αγωνιστικές ομάδες και βρέθηκαν στις υψηλότερες θέσεις του βάθρου σε Πανελλήνια, Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.
Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, η εκμάθηση της κολύμβησης με προσθήκη και της τεχνικής κολύμβησης φέτος, πραγματοποιείται και σε κλειστό κολυμβητήριο, αυτό της Σχολής Ευελπίδων, πάντα υπό την επίβλεψη του εξειδικευμένου προπονητικού team του ΝΟΒ.

athlVoul 3

Η χειμερινή περίοδος ξεκινά τη Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες, ωράρια και εγγραφές παρακαλούμε επισκεφτείτε το www.nov.gr, την σελίδα στο Facebook: Ναυτικό Όμιλος Βουλιαγμένης (www.facebook.com/novouliagmenis) και καλέστε στα 210 8962416 και 210 8962142 εσωτερικό 110, Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 20:00 και Σάββατο - Κυριακή 09:00 – 17:00 και στείλτε  email στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Τα πιο Δημοφιλη > Ειδησεις

Ο Όμιλος Azimut | Benetti και η D-MARIN ξεκινούν…

Ο Όμιλος Azimut | Benetti, ο πρώτος κορυφαίος ιδιωτικός όμιλος στον κλάδο των σκαφών αναψυχής...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρεπορταζ

i ygeia se proto plano

Η υγεία σε πρώτο πλάνο

Η έγκαιρη διάγνωση το κλειδί για την αντιμετώπιση της υπέρτασης.

Ρεπορτάζ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Chios-climate-chance

Chios Climate Chance - Με επιτυχία το συ…

Ιδιαίτερη αναφορά στη σύνδεση της θάλασσας με την κλιματική κρίση...

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Style

 Breitling Aerospace B70 Orbiter

140 Χρόνια Πρωτιές: Τo Breitling Aerospa…

Καθώς η Breitling γιορτάζει μια χρονιά ορόσημο, τιμά τις απίστευτες...

Style